Kaupunki järjestää kisastudion kannustamaan Onnia

Onni Kivipelto kisaa perjantaina The Voice of Finlandin finaalissa. Kuva: Saku Tiainen.
Onni Kivipelto kisaa perjantaina The Voice of Finlandin finaalissa. Kuva: Saku Tiainen.
Onni Kivipelto kisaa perjantaina The Voice of Finlandin finaalissa. Kuva: Saku Tiainen.
Onni Kivipelto kisaa perjantaina The Voice of Finlandin finaalissa. Kuva: Saku Tiainen.

Kaupunki järjestää kisastudion kannustamaan Onnia

Alajärven kaupunki järjestää Voice of Finlandin finaalin “kisastudion” Kitron stadionilla perjantaina 28. huhtikuuta kello 19.30 alkaen. Tapahtuma on ilmainen ja avoin kaikille. Finaalia voi seurata sateelta suojassa katetusta katsomosta suurelta näytöltä.

–Koko kaupunki on ollut innoissaan siitä, että yksi omistamme, Onni Kivipelto on selvinnyt The Voice of Finland -kilpailun finaaliin. Tämän merkittävän tapahtuman kunniaksi kaupunki järjestää yleisötapahtuman, jossa voi seurata Onnin edesottamuksia kilpailun loppuhuipentumassa. Tapahtuma on päihteetön ja sopii kaikille, perheen pienimmästä alkaen.

–Onni on lahjakas laulaja ja hän on onnistunut hurmaamaan äänellään The Voicen tuomariston ja kisaa katsovat suomalaiset. Hänen matkansa aina alkukarsinnasta finaaliin on ollut todella inspiroivaa seurattavaa ja olen katsonut Onnin edesottamuksia suurella ylpeydellä. Finaalipaikan ratkettua aloimme ideoimaan yhdessä yhteisökoordinaattori Tuomas Lahdenperän kanssa, kuinka kaupunki voisi näyttää tukensa Onnille. Kun kaupunginjohtaja näytti vihreää valoa yleisötapahtumalle, niin pyörät alkoivat pyörimään vinhaa tahtia tapahtuman mahdollistamiseksi, kertoo elinvoimajohtaja Jaakko Aninko.

Alajärven kaupunki toivoo runsaasti väkeä paikalle kannustamaan Onni voittoon.

Aiheesta lisää täällä

Mainos
Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.