Evijärven kunnanvaltuustossa tehtiin valtuustoaloite järven puolesta  

Evijärvellä 17 oikeudelle valittanutta estää järven vedenpinnan noston. Arkistokuva.
Evijärvellä 17 oikeudelle valittanutta estää järven vedenpinnan noston. Arkistokuva.
EVIJÄRVEN kunnanvaltuusto päätti liittyä Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu osakeyhtiön (JPYP) osakkaaksi ostamalla noin 18–25 kappaletta yrityksen osakkeita. Samalla Evijärven kunta sitoutuu JPYP:n toimintaan ja vuosittaiseen toimintarahoitukseen sen seuraavaksi sopimuskaudeksi.  Noor...

EVIJÄRVEN kunnanvaltuusto päätti liittyä Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu osakeyhtiön (JPYP) osakkaaksi ostamalla noin 18–25 kappaletta yrityksen osakkeita. Samalla Evijärven kunta sitoutuu JPYP:n toimintaan ja vuosittaiseen toimintarahoitukseen sen seuraavaksi sopimuskaudeksi. 

Noor…

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.