Kahvittelua Pihlajarinteellä 

Kahvittelun lomassa kokoonnuttiin yhteiskuvaan Pihlajarinteellä. Kuva: Sointu Ketola
Kahvittelun lomassa kokoonnuttiin yhteiskuvaan Pihlajarinteellä. Kuva: Sointu Ketola
Kahvittelun lomassa kokoonnuttiin yhteiskuvaan Pihlajarinteellä. Kuva: Sointu Ketola
Kahvittelun lomassa kokoonnuttiin yhteiskuvaan Pihlajarinteellä. Kuva: Sointu Ketola

EVIJÄRVEN ja Lappajärven SPR:n ystävät tapasivat pääsiäisen jälkeen Evijärven Pihlajarinteellä. Kahvittelun lomassa kuulosteltiin, minkälaista ystävätoimintaa naapurissa on. Monilla oli ystävätoimintaa takanaan jo yli kolmekymmentä vuotta. Tapaaminen oli lämminhenkinen ja vieraat Lappajärveltä otettiin lämpöisesti ja sydämellisesti vastaan. 

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.