Evijärvelle uusi hallintosihteeri

Sanna Helminen on Evijärven kunnan uusi hallintosihteeri.
Sanna Helminen on Evijärven kunnan uusi hallintosihteeri.

EVIJÄRVEN kunta sai pääsiäisen jälkeen uuden hallintosihteerin. Aiemmin Oriveden kaupungilla toimistosihteerinä toiminut Sanna Helminen kertoo vaihtaneensa työtä lähes lennosta.

–Torstaina oli vielä työpäivä Orivedellä, tiistaina alkoivat työt Evijärvellä. Vähän jännitti, että osaanko vastata puhelimeen oikein, nauraa Helminen.

Aiemmin Orivedellä toimistosihteerinä työskennellyt Helminen kiinnostui Evijärven hallintosihteerin työnkuvasta huomattuaan työpaikkailmoituksen. Miesystävä asuu Evijärvellä ja yhteen muuttamisesta oli puhuttu jo tovi.

–Oli helpompi muuttaa, kun on työpaikka valmiina.

Helminen viihtyy maaseudulla hyvin, koiran kanssa on nyt helppo lähteä metsäpoluille samoilemaan. Myös uusi työ on käynnistynyt mukavasti.

–Täällä on vankka yhteisöllisyys, yhteistyö on sujuvaa. Oma työnkuva tulee tässä vielä tarkentumaan, en itsekään vielä oikein tiedä mitä kaikkea siihen tulee kuulumaan. Olen päässyt kuitenkin hyvin työssäni vauhtiin ja minut on otettu vastaan lämpimästi, kaikki ovat auttaneet, kiittelee Helminen.

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.