Sairastelu vaikutti ääneen ja Kontiainen putosi jatkosta

Nella Kontiainen teki tuomaristoon vaikutuksen, vaikkei pystynyt knockout-laulussaan parhaimpaansa. Kuva: Saku Tiainen.
Nella Kontiainen teki tuomaristoon vaikutuksen, vaikkei pystynyt knockout-laulussaan parhaimpaansa. Kuva: Saku Tiainen.
Nella Kontiainen teki tuomaristoon vaikutuksen, vaikkei pystynyt knockout-laulussaan parhaimpaansa. Kuva: Saku Tiainen.
Nella Kontiainen teki tuomaristoon vaikutuksen, vaikkei pystynyt knockout-laulussaan parhaimpaansa. Kuva: Saku Tiainen.

EVIJÄRVELÄISSYNTYINEN Nella Kontiainen, 19, putosi jatkosta The Voice of Finland -ohjelmassa viime viikonloppuna näytetyssä jaksossa. Hän esitti knockout-jaksossa kappaleen Jar of Hearts, mutta ei suoriutunut siitä toiveidensa mukaisesti.

–Sairastelun vuoksi ääni ei kestänyt yhtään, joten en voinut laulaa kuten olin alun perin suunnitellut. Yllätyin kuitenkin positiivisella tavalla; odotin, että esitys olisi mennyt paljon huonommin. Muutenkin jaksoa katsoessa olin tyytyväinen siitä, kuinka se meni ja mitä tein.

Nyt Kontiaisen fiilikset ovat helpottuneet.

–Enää ei tarvitse jännittää mitään ohjelmaan liittyvää. Parhaana muistona ohjelmasta jäivät ystävät sekä yhteenkuuluvuuden tunne. Tunnelma kuvauspäivinä oli lähestulkoon taianomainen ja jopa epärealistinen. Pääsin esiintymään ja toteuttamaan itseäni sekä sain neuvoja, joista tulee olemaan vielä hyötyä tulevaisuudessa. Ennen kaikkea sain lisää itsevarmuutta esiintymiseen.

Kontiainen jatkaa opiskelun ohessa oman musiikin tekemistä ja sitä olisi jossain vaiheessa tavoitteena päästä tuottamaan.

ALAJÄRVELÄINEN Onni Kivipelto jatkoi ohjelmassa suvereenien esitysten sarjaa ja hänen versionsa Harry Stylesin Sign of the Times -kappaleesta sai yleisön osoittamaan suosiotaan seisaaltaan. Tuloksena oli jatkopaikka 16 finalistin joukossa livelähetyksissä, jotka alkavat 7. huhtikuuta kello 20.

Livelähetyksissä yleisöllä on mahdollisuus äänestää suosikkejaan.

Lisää aiheesta

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.