Lämminhenkinen pääsiäispolku ilahduttaa

Pääsiäismunien määrää oli hauska arvailla. Ihan ei nappiin mennyt, mutta läheltä liippasi!
Pääsiäismunien määrää oli hauska arvailla. Ihan ei nappiin mennyt, mutta läheltä liippasi!
Pääsiäismunien määrää oli hauska arvailla. Ihan ei nappiin mennyt, mutta läheltä liippasi!
Pääsiäismunien määrää oli hauska arvailla. Ihan ei nappiin mennyt, mutta läheltä liippasi!

VIIME vuonna rakennettiin seurakunnan toimesta pääsiäispolku ensimmäistä kertaa Vimpelissä. Pyöreän kirkon pihamaalle sijoitettu polku sai mukavaa palautetta ja tänä vuonna sitä on jälleen mahdollista kiertää pääsiäisen ajan. Sen äärellä on helppo kaikenikäisten hiljentyä pääsiäisen sanoman äärelle. 

Polku alkaa tien viereiseltä portilta ja etenee numerojärjestyksessä, joten sitä on helppo seurata. Kokonaisuus on esteettömästi toteutettu, jotta se olisi mahdollisimman monien saatavilla. Rastit on merkitty lapuilla, jotka on helppo huomata ympärilleen katsomalla. 

Lapsia hauskuuttivat erityisesti rastit, joissa sai ottaa muistoksi virpomisvitsan, sekä rasti, jossa sai arvata pääsiäismunien määrän. 

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.