Toinenkin järviseutulaisääni The Voice of Finlandissa

Mikko Kesäniemi esiintyy The Voide of Finlandissa 26. helmikuuta. Kuva: Saku Tiainen.
Mikko Kesäniemi esiintyy The Voide of Finlandissa 26. helmikuuta. Kuva: Saku Tiainen.
Lehtimäeltä kotoisin oleva kotoisin oleva Mikko Kesäniemi nousee ensi sunnuntaina, 26. helmikuuta lavalle The Voice of Finland -ohjelmassa.

40-vuotias sekä lehtimäkeläisiä että alajärveläisiä sukujuuria omaava Kesäniemi on jo toinen Yli-Sikkilän sukuun kuuluva The Voice of Finland -kilpailija tällä kaudella. Nuori Onni Kivipelto hurmasi ensimmäisessä jaksossa tuomarit saaden kaikki tuolit kääntymään. Ensi sunnuntaina nähdään, josko kisan jatkoon saadaan lisää järviseutuista väriä.

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Artikkelit vuosittain

Mainos

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.