The Voice of Finlandin voittajan Onni Kivipellon voittojuhlat tulossa Alajärven Kitron stadionille!

Kitron stadionilla The Voice of Finlandin finaalia seurasi noin 800 henkilöä. Kuva: Kirsi Lassila.
Kitron stadionilla The Voice of Finlandin finaalia seurasi noin 800 henkilöä. Kuva: Kirsi Lassila.
Kitron stadionilla The Voice of Finlandin finaalia seurasi noin 800 henkilöä. Kuva: Kirsi Lassila.
Kitron stadionilla The Voice of Finlandin finaalia seurasi noin 800 henkilöä. Kuva: Kirsi Lassila.

Alajärveläisen Onni Kivipellon matkaa The Voice Of Finlandin voittajaksi suorassa lähetyksessä jännitti Kitron stadionilla perjantai-iltana järjestäjien arvion mukaan lähemmäs 800 fania. Yleisömäärä ylitti positiivisesti tapahtuman järjestäjän, Alajärven kaupungin ennakkoarvion lähes kolminkertaisesti. Tapahtuma – ja koko kilpailuaika – hitsasi alajärveläisiä hienosti yhteen ja Onnista puhuttiin Kitrolla lämpimästi kaupungin ”omana poikana”.

19-vuotias Onni suorittaa parhaillaan asevelvollisuuttaan varusmieskunnan solistina Panssariprikaatissa Parolannummella. Onni teki The Voice of Finlandin finaalissa sen, minkä yleisö Alajärven Kitron stadionilla kuulosti puheiden perusteella tietävän jo ennen finaalin alkua. Toni Wirtasen ja Sipe Santapukin tiimissä laulanut finalisti julkistettiin yleisöäänestyksen jälkeen selväksi voittajaksi. Uusi The Voice of Finland –voittaja sai peräti 41 prosenttia annetuista äänistä. Kivipelto lauloi tiensä ihmisten sydämiin Edu Kettusen kappaleella Lentäjän poika sekä Foreignerin klassikkohitillä I Wanna Know What Love Is. Molempien esitysten kohdalla yleisö eli jännityksellä mukana ja ihailevat katseet kohdistuivat screenillä esiintyvään Onniin.

Suorassa lähetyksessä terveisiä sai Vesa-pappa.

Kaupungilta oli hieno ele järjestää kisastudio ja sana tapahtumasta mainosvideoineen tavoitti tuhansia ihmisiä niin somessa kuin kahvipöytäkeskusteluissa. Tapahtuman ennakkomarkkinointi onnistui hyvin ja illan tarjoiluista vastasi Alajärven Ankkuritpesis, jonka kioskin tarjoilujen ääreen riitti jonoa koko illan ajan.

Makkara, kahvi ja karamellit tekivät kauppansa muun tarjoilun ohella Alajärven ankkuritpesiksen kioskissa.

Edes kolea sää ei vaikuttanut illan tunnelmaan. Yli kaksi tuntia kestäneen kisastudion aikana yleisössä vaihtui tunnelma tilanteesta riippuen iloisesta puheensorinasta jännittävään hiljaisuuteen ja siitä edelleen raikuviin aplodeihin sekä hurraa-huutoihin Voice Of Finlandin juontajien julkaistessa laulukilpailun voittajan.

Voittajan nimen julkaisun jälkeen yleisö osoitti seisaaltaan suosiotaan Onnille.

Heti kilpailun voittajan selvittyä Alajärven kaupunginjohtaja Vesa Koivunen esitti yleisölle kysymyksen:

–Haluatteko että täällä Kitron Stadionilla järjestetään voitonjuhlat Onnille, johon yleisö reagoi hurraamalla seisaaltaan.

Nyt Alajärven kaupunki etsii siis sopivaa ajankohtaa voitonjuhlille.

Lämpimät onnittelut Onnille – nähdään voitonjuhlissa!

Alajärven kaupunginjohtaja Vesa Koivunen ja kaupunginhallituksen pj Sari Palmu

Teksti ja kuvat Kirsi Lassila

Aiheeseen liittyviä juttuja lisää täällä

Mainos
Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.