Onnin kisakatsomo oli viikon luetuin juttu

Onni Kivipelto lauloi itsensä suomalaisten sydämiin TVOF:ssa. Kuva: Saku Tiainen.
Onni Kivipelto lauloi itsensä suomalaisten sydämiin TVOF:ssa. Kuva: Saku Tiainen.

VIikolla 17 Järviseudun Sanomien kotisivulla luettiin eniten Alajärven kaupungin yhteistyössä Ankkureiden kanssa järjestämästä Onni Kivipellon kisakatsomosta kertovaa juttua. Luetuimmissa ovat myös Seo Kortesjärven kevätmarkkinat, lappajärveläisestä VM-Carpetista kertova yritysjuttu, Vimpelin ukrainalaisten matka joulupukin luo sekä Markki-partion uusi rakennushanke.

Luitko jo nämä?

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.