SEO Kortesjärven kevätpäivät tarjoavat kone-esittelyjä ja markkinahulinaa  

Kortesjärven SEOn Kevätpäivät tarjoaa markkinaohjelmaa kone-esittelyineen. Kuva viime vuodelta.
Kortesjärven SEOn Kevätpäivät tarjoaa markkinaohjelmaa kone-esittelyineen. Kuva viime vuodelta.

KORTESJÄRVEN SEO-huoltoasema järjestää perinteiset kevätpäivät lauantaina 6. toukokuuta alkaen kello 10. Samalla kortesjärveläinen maanrakennusalan yritys Hajatek Oy juhlii 30-vuotista taivaltaan. 

Markkinoilla on yli 30 näytteilleasettajaa, kone-esittelyitä, tarjouksia, makkaraa, nisukahveja ja arvontaa sekä mukavaa yhdessäoloa. SEO:n yhteistyökumppani LähiTapiola tarjoaa maksuttoman käsisammuttimien tarkastuksen. 

Kevätpäivät avaa Kauhavan uusi kaupunginjohtaja Vesa Rantala ja tapahtuman juontaa Kauko Ukonmäki. 

Markkinoiden päätteeksi SEO Kortesjärvi tarjoaa yhteistyössä Järviseudun Sanomien kanssa ilmaisen konsertin, jossa musisoi kortesjärveläinen Street-yhtye. 

−Avajaismarkkinoiden vuonna 2016 jälkeen olemme toteuttaneet kevätmarkkinat joka vuosi, paitsi yhtenä keväänä koronan vuoksi, kertoo Kortesjärven SEOn myymäläpäällikkö Marita Huhmarsalo. Hän sanoo arvostavansa koneyrittäjiä, jotka tuovat koneensa esille ja uhraavat aikaansa markkinoiden eteen. Huhmarsalo toivottaa kaikki tervetulleeksi viettämään mukavaa kevätpäivää. Tapahtumaan ehtii vielä ilmoittautua mukaan, yhteydenotot Kortesjärven SEO huoltoasemaan.  

Kaija Hurmerinta  

Aiheesta lisää

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.