Kortesjärven Seo juhlii konepäivillä viisivuotisiaan

Julkaistu:

Aihe:

KORTESJÄRVEN Seolla järjestetään parin vuoden koronatauon jälkeen jälleen suositut konepäivät. 6. toukokuuta pidettävässä tapahtumassa on mukana näytteilleasettajia sekä markkinatyyppistä ohjelmaa. Samalla juhlitaan huoltoaseman viisivuotissynttäreitä, jotka nekin olivat siirtyneet viime syksyltä tähän ajankohtaan.

Päivä alkaa kello 10 ja jatkuu kello 16 asti. Juontajaksi on tulossa Teemu Kettula. Vaasalaisella on hallussaan valehtelun suomen mestaruus vuodelta 2015.

–Hän pitää muutaman kerran monologin Yrittäjien lavalla, kertoo Marita Huhmarsalo Seolta.

Konepäiviltä käynnistyy myös Kaupunki kuulolla -kesäkiertue. Vuotuisen kiertueen yhteydessä on mahdollisuus keskustella kauhavalaisten kaupunginvaltuutettujen ja muiden vaikuttajien kanssa, ja he tarjoavat teltallaan makkarat kävijöille.

–Myyjiä ja näytteilleasettajia oli maanantaiaamuun mennessä jo 25. LähiTapiola tarkistaa maksutta käsisammuttimia. Lisäksi on kahvitus ja arvontaa.

Lisää tapahtumasta ensi viikon lehdessä.

–Mulle oli yllätys, että tapahtuma on ollut näin kaivattu. Meiltä on koko koronatauon ajan kyselty, että onhan tänä vuonna nyt kevätpäivät, Huhmarsalo hymähtää. –Tervetuloa viettämään mukavaa kevätpäivää.

SEO avattiin syksyllä 2016. Myymäläpäällikkö Huhmarsalo on ollut siellä töissä alusta asti. Hän kertoo pitävänsä työstään ja olevansa kiitollinen jokaiselle asiakkaalle.

–Olen äärettömän iloinen siitä, että asiakkaat käyvät meillä useamman kerran päivässä. Meistä on tullut olohuone joillekin. Etenkin Toto-jutut vetävät väkeä. Olemme onnistuneet myös lunastamaan paikkamme kokoustilana, hän pohtii.

Hän toteaa, että huoltoasema on kasvanut paljon alkuajoista.

–Meille on tullut vuosien varrella koko ajan lisää palveluita, ja tulevaisuudessa pieniä muutoksia on tulossa sisätiloihimme. Suunnitelmissa on kehittämistä ja sellaista. Koko ajan pitää katsoa eteenpäin.

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.