Kortesjärven Seolla vietettiin perjantaina konepäiviä ja viisivuotissynttäreitä

Kortesjärven Seolla järjestettiin perjantaina parin vuoden tauon jälkeen suositut konepäivät, ja samalla huoltoasema juhli vähän myöhässä viisivuotisiaan. Näytillä oli esimerkiksi maa- ja metsätalouskoneita ja tuote-esittelyjä, ja lisäksi päivään kuului muuta messu- ja markkinatyyppistä ohjelmaa. Aurinko paistoi ja väkeä oli paikalla kuin Finsumäen markkinoilla konsanaan.
Kortesjärven Seolla järjestettiin perjantaina parin vuoden tauon jälkeen suositut konepäivät, ja samalla huoltoasema juhli vähän myöhässä viisivuotisiaan. Näytillä oli esimerkiksi maa- ja metsätalouskoneita ja tuote-esittelyjä, ja lisäksi päivään kuului muuta messu- ja markkinatyyppistä ohjelmaa. Aurinko paistoi ja väkeä oli paikalla kuin Finsumäen markkinoilla konsanaan.
Kuvia tapahtumasta.
Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.