Stea tukee Järviseudulla toimivia yhdistyksiä

Julkaistu:

Aihe:

Järviseudun Omaishoitajat ja läheiset ry:lle esitetään omaishoitajien toimintakyvyn tukemiseen tiedottamisen, neuvonnan, vertaistoiminnan ja valmennusten avulla (OmaisOiva) 142 520 euroa.

Alajärven Päiväkeskusyhdistyksen kohtaamispaikkatoimintaan esitetään myönnettäväksi 61 080 euron tuki. Etelä-Pohjanmaan Muistiyhdistys on saamassa tukikeskuksen toimintaan ja muistisairaiden ja heidän läheistensä tukemiseen (Muistiluotsi) 244 000, ikäihmisiä osallistavaan kulttuuripainotteiseen ryhmätoimintaan ja Kylille kulttuuria -toimintamallin siirtämiseen kaupunkien keskustoihin 129 000 sekä muistisairauksia, diabetesta ja sydän- ja verisuonitauteja ehkäisevän ryhmätoimintamenetelmän kehittämiseen 115 500 euroa.

Lehtimäen Erityiskansanopiston kannatusyhdistys ry:lle ollaan myöntämässä työttömien/osatyökykyisten nuorten palkkaamiseen 12 000, asumisvalmennusyksikkö 5:n perustamismenoihin 40 000 ja vammaisten opiskelijoiden toimintakyvyn ja hyvinvoinnin tukemiseen laaja-alaisen vapaa-ajan harrastus- ja kerhotoiminnan avulla 232 295 euroa.

Kauhavan seudun vanhustenkotiyhdistys on saamassa Aijjoos-kumppanuustoimintaan 231 000 euroa.

Lisäksi muutamien muiden, laajemmalla alueella toimivien yhdistysten toimintaa toteutetaan Järviseudulla Stean varoin.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.