Kuntayhtymän muutoskustannukset Alajärvellä 73 000 euroa

Alajärven kaupunginhallitus jakoi yleishallinnon avustukset kokouksessaan 18. maaliskuuta.
Alajärven kaupunginhallitus jakoi yleishallinnon avustukset kokouksessaan 18. maaliskuuta.
Alajärven kaupunginhallitus jakoi yleishallinnon avustukset kokouksessaan 18. maaliskuuta.
Alajärven kaupunginhallitus jakoi yleishallinnon avustukset kokouksessaan 18. maaliskuuta.
ALAJÄRVEN kaupunginhallitus myönsi kokouksessaan 18. helmikuuta Kuntayhtymä Kympille 73 000 euron määrärahan muutoskustannuksiin. Tänä vuonna suurimmat valmistelukustannukset liittyvät tietohallintoon ja tarvittaviin järjestelmiin. Henkilöstökustannuksia syntyy organisaation perust...

ALAJÄRVEN kaupunginhallitus myönsi kokouksessaan 18. helmikuuta Kuntayhtymä Kympille 73 000 euron määrärahan muutoskustannuksiin. Tänä vuonna suurimmat valmistelukustannukset liittyvät tietohallintoon ja tarvittaviin järjestelmiin. Henkilöstökustannuksia syntyy organisaation perust…

Mainos

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.