Tornitaloon suunnitellaan yksiöitä

Entisiin Järviseudun Sairaalan tiloihin rakennetaan yksiöitä. Kuva: Eija Pippola.
Entisiin Järviseudun Sairaalan tiloihin rakennetaan yksiöitä. Kuva: Eija Pippola.
Entisiin Järviseudun Sairaalan tiloihin rakennetaan yksiöitä. Kuva: Eija Pippola.
Entisiin Järviseudun Sairaalan tiloihin rakennetaan yksiöitä. Kuva: Eija Pippola.
VIMPELIN tekninen lautakunta kilpailutti Järviseudun sairaalan tornitalon kolmannen kerroksen saneerauksen suunnittelun. Se päätti kokouksessaan 13. maaliskuuta hyväksyä Swecon tarjouksen kokonaiskustannuksiltaan edullisimpana. Peruskorjattavan kerroksen pinta-ala on noin 450 neliötä. Tar...

VIMPELIN tekninen lautakunta kilpailutti Järviseudun sairaalan tornitalon kolmannen kerroksen saneerauksen suunnittelun. Se päätti kokouksessaan 13. maaliskuuta hyväksyä Swecon tarjouksen kokonaiskustannuksiltaan edullisimpana.

Mainos

Peruskorjattavan kerroksen pinta-ala on noin 450 neliötä. Tar…

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.