”Yritysten pitäisi huolehtia omatoimisesti jätehuoltonsa järjestämisestä”  

Mervi Pokela (kesk.) kävi puhumassa jätelainsäädännöstä yrittäjien aamupalalla Vimpelissä. Kuvassa oikealla Elina Pyhälahti.
Mervi Pokela (kesk.) kävi puhumassa jätelainsäädännöstä yrittäjien aamupalalla Vimpelissä. Kuvassa oikealla Elina Pyhälahti.
Mervi Pokela (kesk.) kävi puhumassa jätelainsäädännöstä yrittäjien aamupalalla Vimpelissä. Kuvassa oikealla Elina Pyhälahti.
Mervi Pokela (kesk.) kävi puhumassa jätelainsäädännöstä yrittäjien aamupalalla Vimpelissä. Kuvassa oikealla Elina Pyhälahti.
JÄTELAINSÄÄDÄNTÖ tuntuu siihen perehtymättömälle perin monimutkaiselta, puhumattakaan yritysten jätehuoltoon liittyvistä velvoitteista. Asiaan kannattaa kuitenkin perehtyä, koska muutoksia riittänee lainsäädännön suhteen myös tulevaisuudessa.   –Jätelainsäädäntö...

JÄTELAINSÄÄDÄNTÖ tuntuu siihen perehtymättömälle perin monimutkaiselta, puhumattakaan yritysten jätehuoltoon liittyvistä velvoitteista. Asiaan kannattaa kuitenkin perehtyä, koska muutoksia riittänee lainsäädännön suhteen myös tulevaisuudessa.  

Mainos

–Jätelainsäädäntö…

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.