Kunta tukee kulttuuria ja liikuntaa, myös museoauton hankintaan myönnettiin avustusta

Vimpelin vapaa-aikalautakunta jakoi vapaa-aika-, kulttuuri- ja liikuntatoimen avustukset.
Vimpelin vapaa-aikalautakunta jakoi vapaa-aika-, kulttuuri- ja liikuntatoimen avustukset.
Vimpelin vapaa-aikalautakunta jakoi vapaa-aika-, kulttuuri- ja liikuntatoimen avustukset.
Vimpelin vapaa-aikalautakunta jakoi vapaa-aika-, kulttuuri- ja liikuntatoimen avustukset.

VIMPELIN vapaa-aikalautakunta myönsi avustuksia kokouksessaan 7. maaliskuuta.

Kulttuuritoimen kohdeavustuksia oli jaossa 18 000 euroa. Avustuksia myönnettiin Antero Mattilalle 400 euroa Anteron aittamuseon näyttelyn kehittämiseen ja ylläpitämiseen, EL Vimpelille 1 000 euroa teatterimatkojen, sokko- ja kesäretken sekä yhdistyksen 40-vuotisjuhlan järjestämiseen, Sääksjärven nuorisoseuralle 1 250 euroa Sääksjärven markkinoiden ja markkinatanssien artisti-, markkinointi- ja järjestämiskuluihin, Sääksjärven Työväenyhdistys Kipinälle 1 250 euroa työväentalolla järjestettäviin tanssitapahtumiin, Vimpelin Yrittäjät ry:lle 2 000 euroa Saarikenttä-festivaalien markkinointiin sekä Maritza Parkkiselle 1 500 euroa lapsille suunnattuun toimintaan Ninni Kettulin ja Tönttöröön maailmoissa.

Vimpelin Palomiehet ry saa 1 000 euroa vuosina 1969–1993 Vimpelissä toimineen sammutusauton hankintaan, Vimpelin Veto 400 euroa elokuvaviikon järjestämiskuluihin, Anne Kristiina Hannele Toivola 400 euroa kuvataidetyöskentelyyn, Järviseudun Omaishoitajat 500 euroa omaishoitajien virkistäytymisreissuun, MLL Vimpeli 2 000 euroa elokuvanäytöksiin, lastenteatteri Pippendorfin kirjavat kummitukset -esitykseen ja vauvajuhlan järjestämiseen vuonna 2023 syntyneille ja Vimpelin Mieslaulajat 1 000 euroa harjoitus- ja konserttikustannuksiin sekä 100-vuotiskonsertin äänitteen tekemiseen.

Mainos

Vimpelin 4H-yhdistys saa 2 700 euroa lapsille ja nuorille suunnatun grafiittityöpajan järjestämiskuluihin, lasten elokuvaleiripäivän, koruaskartelukurssin ja Joulupostia ikäihmisille-askartelutapahtumien järjestämiseen. Vimpeli Seuralle myönnettiin 2 600 euroa Vimpelin Joulu -lehden toimittamiseen ja Museolla soi -tapahtuman järjestämiskuluihin.

Liikuntatoimesta tuetaan liikkumista monipuolisesti

TERO Lassilan esitys liikuntatoimen yleis- ja kohdeavustuksien jaosta hyväksyttiin ja avustuksia myönnettiin seuraavasti: Vimpelin Veto saa 3 000 euroa yleisavustusta sekä 2 250 euroa kohdeavustusta koripallo-ohjaajien palkkioihin, pesäpallon välinehankintoihin  ja kamppailu-urheilun osallistumismaksuihin, pukuihin sekä koulutusseminaareihin, Vimpeli Fight Club 1 000 euroa yleisavustusta, Järviseudun Omaishoitajat 400 euroa kohdeavustusta omaishoitajien vesijumppien järjestämiskuluihin, Järviseudun Selkäyhdistys 450 euroa kohdeavustusta vesijumppien järjestämiseen ja MLL Vimpeli 1 400 euroa kohdeavustusta syyskarnevaalin ja isänpäivän rentoutustapahtuman järjestämiskuluihin.

Vapaa-aikatoimi tukee nuorten ja lasten tapahtumia

VAPAA-AIKATOIMEN yleisavustuksia myönnettiin 2 000 ja kohdeavustuksia 2 500 euroa seuraavasti: MLL Vimpelin yhdistys saa  1 000 euroa yleisavustusta sekä kohdeavustusta 600 euroa nuorten tapahtuman järjestämiskuluihin, Vimpelin 4H-yhdistys 1 000 euroa yleisavustusta toimintasuunnitelman mukaisen toiminnan tukemiseen sekä kohdeavustusta 1500 euroa herkkukurssin, koulutuksien ja toiminnalliseen päivän järjestämiskuluihin sekä Vimpelin Rukoushuoneyhdistys 400 euroa kohdeavustusta ilmaisen lastenriehan järjestämiskuluihin.

Sinua saattaisivat kiinnostaa nämä uutiset ja artikkelit

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.