Uusimmat kesäblogit:

Satumetsän ja Kivilouhoskylän väki järjestävät heinäkuussa säpinää Vimpeliin

Ninni Kettuli ja Taikaperhonen -näytelmä saa ensi-iltansa 20. heinäkuuta.
Ninni Kettuli ja Taikaperhonen -näytelmä saa ensi-iltansa 20. heinäkuuta.

TAITEEN Päämajassa Sääksjärvellä saa 20. heinäkuuta kello 18 ensi-iltansa näytelmä Ninni Kettuli ja Taikaperhonen. Sen tarina sai alkunsa viime syksyn Ninni Kettulin taideleiriltä.

Näytelmässä Kivilouhoskylään ilmestyy taikaperhonen, johon katsoessaan tai koskiessa langettaa päällensä kirouksen ja laittaa kaverit nukkumaan ikiuneen. Ninni Kettuli näkee enneunen ja osaa olla valppaana Satumetsässä, jonne on ilmestynyt salaperäinen hahmo. Miten käy Kivilouhoskylän asukkien ja kuka on uusi salaperäinen Satumetsän asukki?

–Lavalle nousevat Vimpelistä ja Alajärveltä lähtöisin olevat 6–11-vuotiaat, joiden hahmoja ja tarinaa on ihana seurata musiikin säestäessä yhteisiä tanssiaskelia. Pari aikuistakin on mukana, jotka hyvin soljuvat joukkoon, kuvailee Maritza Parkkinen.

Näytelmää esitetään kuusi kertaa. Rooleissa ovat Ninni Kettulina Sini Pollari, Nennulina Ellinoora Parkkomäki, Lox Lohikäärmeenä Sara Svan, Minni Merenneitona Tinja Nahkala, Tönttöröönä Jenni Siljamäki, Lötkönä Tinja Nahkala, Pötkönä Ella Siljamäki, Rötkönä Aino Ylipekka, Mötkönä Aino Siljamäki ja Emona Maritza Parkkinen. Näytelmää esitetään kuusi kertaa, joista viimeinen 29. heinäkuuta.

Esityspaikkana oleva Taiteen Päämaja Vimpelin Sääksjärvellä on syntynyt vanhasta navettavarastosta.

Ninni Kettuli kavereineen ja sen Satumetsä, Tönttöröö ja Kivilouhoskylän asukkaat ovat tarinoineen lähteneet liikkeelle vuonna 2015 Maritza Parkkisen kynästä. Myös ensi kesän suunnitelmissa on järjestää Ninni Kettulin taideleirejä.

Lastenteatteri on saanut kohdeavustusta Vimpelin kunnalta ja mukana myös tukemassa Jurvan Musiikkipaja ja Kotihengettäret.

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös nämä jutut

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Artikkelit vuosittain

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

Digilehti

Isojako 13.9.