Lapset

Tokaluokkalaiset Ilja Vesapuisto ja Okko Kansanaho tykkäävät temppuilusta, joka tuo vaihtelua kotona pelaamiselle.
Kulttuuri ja ihmiset

Vauhdikas Touhupäivä liikutti lapsia Lappis-Areenalla

LAPPIS-AREENALLA oli väkimääräänsä suurempi meno ja lento, kun yksitoista lasta juoksi, hyppi, loikki ja teki kuperkeikkoja. Touhupäivä oli Järvilakeuden Kansalaisopiston, Lappajärven kunnan ja Lappajärven 4H:n järjestämä talviloman aktiviteettipäivä 7–12-vuotiaille.

Päivän m…

Metsäkone kiinnosti myös aikuisia. Vasemmalta Eemil Granvik, Daniel Lillstrang, koneeseen kiipeämässä Veeti Lassila. Vuoroaan odottavat Ana Thimasirithanatcha ja Santeri Kellokoski. Oikealla koulun henkilökunnasta koulunkäyntiavustaja Soile Söderling, koulun johtaja Virpi Mäkelä ja selin opettaja Kirsi-Marja Perkkalainen.
Alakoulu

Särkikylän koululaiset tutustuivat hakkuutyömaahan

TIISTAINA 13. helmikuuta Evijärven Särkikylän koulun viides- ja kuudesluokkalaiset aivan järkyttyivät: emmekö tarvitse tänään ollenkaan koulukirjoja? Aamupäivällä oli ollut poikkeuksellista ohjelmaa ja iItapäivän tunneilla koululaiset kolmannesta luokasta ylöspäin pääsivät metsä…

Kortesjärven Yhtenäiskoulun neljäsluokkalaiset käyttävät LukuTähti-sovellusta.
Kulttuuri ja ihmiset

LukuTähti -sovellus innostaa lukemaan  

KORTESJÄRVEN Yhtenäiskoululla on tänä lukuvuotena panostettu lukemiseen ja siihen innoittamiseen. Koulun monialaisen oppimiskokonaisuuden otsikkona on Lukuintoa. 

–LukuTähti-sovelluksen lisenssi on hankittu tälle lukuvuotta kaikille 1.–6.-luokkien oppilaillemme. Olisimme hankkinee…

Kouluterveyskyselyn tulosten pohjalta kahdeksasluokkalaiset laativat keskustelupäivä-menetelmällä alustavia puheenvuoroja paneelikeskusteluun, johon osallistuivat lähes kaikki Kauhavan nuorten asioista päättävät tahot. Kuva: Kauhavan nuorisopalvelut.
Alakoulu

Kortesjärven alakoulussa koulutyytyväisyys kasvoi, yläkoulussa laski

–Kouluterveyskyselyn mukaan Kortesjärven alakoululaisista kolme neljäsosaa oppilaista pitää koulunkäynnistä, mikä on samaa tasoa koko maan kanssa. Alakoulun osalta koulusta pitävien oppilaiden määrä on noussut yli 10 prosenttia Kortesjärvellä vuoden 2021 kyselyyn verrattuna, kun koko…

Kerttu Koivukangas hiihti keskittyneesti pienten sarjassa 100 metrin matkan vuoden ensimmäisissä hiihtokisoissa Evijärvellä.
Hiihto

Lasten hiihtokisakausi starttasi Evijärven hiihtomajalla sunnuntaina 

VUODEN ENSIMMÄISET lasten hiihtokisat järjestettiin sunnuntaina Evijärven Kirkonkylän valaistun ladun hiihtomajalla. Paikalle saapui mukavasti innokkaita kisailijoita sekä huoltojoukkoja.  

Kirpeän pakkasviikon jälkeen lämpötila lauhtui sopivasti vain muutamaan pakkasasteeseen…

Kortesjärven Yhtenäiskoulun neljäsluokkalaiset käyttävät LukuTähti-sovellusta.
Kulttuuri ja ihmiset

LukuTähti -sovellus innostaa lukemaan  

KORTESJÄRVEN Yhtenäiskoululla on tänä lukuvuotena panostettu lukemiseen ja siihen innoittamiseen. Koulun monialaisen oppimiskokonaisuuden otsikkona on

Lapset

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.