Saarikenttä Festivaali tuo huippuartistit Vimpeliin  

Saarikenttä on vielä verhoutunut kylmään talviasuun, mutta konsertin suunnittelut käyvät kuumina. Paljon on vielä tehtävää, mutta Yrittäjät luottavat siihen, että kaikki järjestyy. –Oli hieno huomata, kuinka ihmiset lähtivät pyyteettömästi levittämään tapahtumaa sosiaalisessa mediassa, kiitos kaikille siitä. Myös puhelimet ovat soineet tiuhaan tahtiin aiheesta. Se kuvastaa juuri sitä yhteisöllisyyden mentaliteettia, josta Vimpeli tunnetaan. Yhdessä tekemällä pienikin voi olla suuri, kiittävät Yrittäjät. Vimpelin Yrittäjien hallitusta kuvassa edustavat Maarit Liikala (vas.), Timo Vesala, Petteri Pyhälahti ja Jari Lakaniemi.
Saarikenttä on vielä verhoutunut kylmään talviasuun, mutta konsertin suunnittelut käyvät kuumina. Paljon on vielä tehtävää, mutta Yrittäjät luottavat siihen, että kaikki järjestyy. –Oli hieno huomata, kuinka ihmiset lähtivät pyyteettömästi levittämään tapahtumaa sosiaalisessa mediassa, kiitos kaikille siitä. Myös puhelimet ovat soineet tiuhaan tahtiin aiheesta. Se kuvastaa juuri sitä yhteisöllisyyden mentaliteettia, josta Vimpeli tunnetaan. Yhdessä tekemällä pienikin voi olla suuri, kiittävät Yrittäjät. Vimpelin Yrittäjien hallitusta kuvassa edustavat Maarit Liikala (vas.), Timo Vesala, Petteri Pyhälahti ja Jari Lakaniemi.

VIMPELISSÄ 6. heinäkuuta järjestettävä uusi Saarikenttä Festivaali esittelee kotimaisia huippuartisteja huomiota herättävän kattauksen. Yksipäiväisen festivaalin lavalle nousevat Kolmas Nainen, Arttu Wiskari, Teflon Brothers, Isac Elliot, Etta ja Hugo.  

Saarikenttä Festivaali järjestetään nimensä mukaisesti Vimpelin Saarikentällä ja tapahtuma ajoittuu kolmannen kerran järjestettävien Pesisfestivaalien avajaisviikonloppuun.  

–Saarikenttä Festivaalin järjestämisestä puhuttiin jo viime vuonna, mutta silloin olimme myöhässä ohjelmiston osalta. Tulevana kesänä tapahtuma nyt viimein toteutuu ja uskomme sen onnistumiseen, sillä Järviseudun alueella ei ole muita vastaavanlaisia musiikkitapahtumia. Saarikenttä Festivaali sopii lisäksi hienosti osaksi Pesisfestivaalin viikkoa, toteaa festivaalin musiikkipromoottori Kalle Keskinen tiedotteessaan.  

Vedon puheenjohtaja Jari Lakaniemi sanoo, että tapahtuma on iso asia alueellisesti, mutta myös pesäpalloliitolle.  

–Tämä tuo näkyvyyttä monelle eri taholle. Pesisfestivaaleista halutaan perinne ja tapahtumanahan se on jo nyt ollut aina edellisvuotta isompi. Tähän tähtäämme jatkossakin.  

FESTIVAALIALUEELLE tulee useita ruoka- ja juomamyyntipisteitä. Alue jakautuu kolmeen osaan eli sallittuun ikärajattomaan alueeseen, K–18 VIP-alueeseen sekä K–18 anniskelualueeseen, joista jokaisesta on hyvä näkyvyys esiintymislavalle.  

–Festivaalialuetta suunnitellessa pohdimme myös, kuinka esteettömyys olisi mahdollista ottaa huomioon, kertoo Maarit Liikala Vimpelin Yrittäjistä.  

–On hienoa, että saamme näin kovia kotimaisia artisteja tälle alueelle esiintymään. Uskomme, että tapahtuma kiinnostaa Järviseudun asukkaita, kesälomalaisia ja toivottavasti tapahtumaan tullaan kauempaakin, sanoo Vimpelin Yrittäjien puheenjohtaja Timo Vesala.  

Vimpelin Yrittäjät muistuttavat, että konsertti tuo valtavasti mahdollisuuksia kaikille Järviseudun alueen yrityksille ja yhdistyksille.  

–Väkeä odotetaan saapuvaksi tuhansia, joten tapahtuman järjestämisessä tarvitaan paljon apukäsiä, järjestysmiehistä takseihin ja ruokapalveluiden tarjoajiin. Myös kaikkien majoittajien, mukaan lukien Airbnb:t, kannattaa olla yhteyksissä meihin. Tulemme tapahtuman kotisivuille kokoamaan tietoa majoitusmahdollisuuksista ja kuljetuksista.  

KESKIVIIKKONA 24. tammikuuta kello 10 alkaa niin sanottujen early bird -lippujen myynti. Nämä edulliset liput ovat myynnissä 4. helmikuuta saakka, jonka jälkeen lippujen hinta nousee.  

–Ennakkoliput ovat artistikattaukseen nähden todella halvat, joten silloin kyllä kannattaa olla asialla. Ennakkomyynnin jälkeen hinta nousee, ja portilta ostettuna hinnat ovat kaikkein kalleimmat. Ennakkomyynti hyödyntää myös meitä. On helpompi miettiä ja järjestää oheispalveluita, kun tietää paljonko porukkaa mahdollisesti on tulossa, muistuttaa Liikala. 

–Yhteistyö Vauhtiajojen kanssa on ehdottoman hyvä asia. Heillä on kokemusta isojen tapahtumien järjestämisestä ja opimme tässä valtavasti koko ajan, mitä kaikkea tulee ottaa huomioon.  

TAPAHTUMA on sallittu kaiken ikäisille, ja alle 10-vuotiaat pääsevät sinne lipun ostaneen aikuisen mukana ilmaiseksi, 10–14-vuotiaille lipun hinta on normaalilippua edullisempi.  

–Lisäämme tapahtuman kotisivuille ja sosiaaliseen mediaan lisätietoja tapahtumasta sitä mukaan, kun yksityiskohdat selviävät, sieltä löytyy ajankohtainen tieto kaikesta. Toki myös meille voi laittaa viestiä ja kysyä, sanoo Liikala.  

–Esiintymisaikataulut ovat vielä varmistumatta, mutta nekin julkistetaan heti kun ne on artistien kanssa käyty läpi.  

Saarikenttä Festivaalin järjestävät yhteistyössä Seinäjoen Vauhtiajot, Vimpelin Yrittäjät ja Vimpelin Veto. 

Vimpelin Yrittäjät ovat ehdolla vuoden paikallisyhdistykseksi 

VIMPELIN YRITTÄJÄT on valittu finalistiehdokkaaksi Vuoden 2023 paikallisyhdistykseksi alle sadan jäsenen kategoriassa. Finaaliehdokkaita on kaikkiaan neljä. 

–Finalistiehdokkuuteen on vaikuttanut se, että olemme vireä, pieni paikallisyhdistys, joka on saanut paljon aikaan. Olemme metallinkeräyksellä tehneet merkittävän ympäristöteon ja lahjoittaneet paljon rahaa hyväntekeväisyyteen ja junioritoimintaan. Myös tekojäähän lahjoitimme rahaa, kertoo Vimpelin Yrittäjien sihteeri Maarit Liikala. 

Valtakunnallisen kilpailun voittajat julkistetaan 2. helmikuuta 2024 Vaikuttajafoorumissa Vierumäellä. Jännittäviä uutisia paikan päälle lähtee kuuntelemaan Vimpelin Yrittäjien puheenjohtaja Timo Vesala. 

Katsotaan, kuinka meidän käy, sijoitus selviää vasta tapahtumassa. Vähän jännittää, joutuuko siellä pitämään puhetta, jos voitto napsahtaa, nauraa Vesala. 

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.