Evijärvi-Seurassa puheenjohtajan nuija siirtyi eteenpäin 

Evijärvi-Seurassa vaihtui syksyllä puheenjohtaja, kun Ilmari Sulkakoski (toinen vas.) valittiin syyskokouksessa uudeksi puheenjohtajaksi Heikki Valijoen (toinen oik.) jättäytyessä puheenjohtajan tehtävistä pois. Johtokunnan toiminnassa mukana ovat myös uusi varapuheenjohtaja Sami Kangasmetsä (vas.) sekä jäsen Esko Ahonen.
Evijärvi-Seurassa vaihtui syksyllä puheenjohtaja, kun Ilmari Sulkakoski (toinen vas.) valittiin syyskokouksessa uudeksi puheenjohtajaksi Heikki Valijoen (toinen oik.) jättäytyessä puheenjohtajan tehtävistä pois. Johtokunnan toiminnassa mukana ovat myös uusi varapuheenjohtaja Sami Kangasmetsä (vas.) sekä jäsen Esko Ahonen.
Evijärvi-Seurassa vaihtui syksyllä puheenjohtaja, kun Ilmari Sulkakoski (toinen vas.) valittiin syyskokouksessa uudeksi puheenjohtajaksi Heikki Valijoen (toinen oik.) jättäytyessä puheenjohtajan tehtävistä pois. Johtokunnan toiminnassa mukana ovat myös uusi varapuheenjohtaja Sami Kangasmetsä (vas.) sekä jäsen Esko Ahonen.
Evijärvi-Seurassa vaihtui syksyllä puheenjohtaja, kun Ilmari Sulkakoski (toinen vas.) valittiin syyskokouksessa uudeksi puheenjohtajaksi Heikki Valijoen (toinen oik.) jättäytyessä puheenjohtajan tehtävistä pois. Johtokunnan toiminnassa mukana ovat myös uusi varapuheenjohtaja Sami Kangasmetsä (vas.) sekä jäsen Esko Ahonen.
Johtokunta suunnittelee ja jatkaa vahvaa kotiseututyötä myös uuden puheenjohtajan johdolla  PIAN jo 75 vuotta täyttävä Evijärvi-seura jatkaa elinvoimaisena toimintaansa tänäkin vuonna. Järviseudun alueelle tulevaa matkailua ylläpitävä sekä evijärveläisen kulttuurin ja kotiseutut...

Johtokunta suunnittelee ja jatkaa vahvaa kotiseututyötä myös uuden puheenjohtajan johdolla 

PIAN jo 75 vuotta täyttävä Evijärvi-seura jatkaa elinvoimaisena toimintaansa tänäkin vuonna. Järviseudun alueelle tulevaa matkailua ylläpitävä sekä evijärveläisen kulttuurin ja kotiseutut…

Tämä sisältö on tilaajille

Mainos
Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.