Vimpelin Leijonat hyvän jakajina  

Leijonia kiittivät henkilökunnan puolesta Eija Rannanpää (toinen vasemmalta) ja Pia Itäniemi. Tuomas Mäkelä (vas.) ja Mika Herrala olivat paikalla edustamassa hallitusta.
Leijonia kiittivät lahjoituksesta Venla-kodin henkilökunnan puolesta Eija Rannanpää (toinen vasemmalta) ja Pia Itäniemi. Tuomas Mäkelä (vas.) ja Mika Herrala olivat paikalla edustamassa Leijonien hallitusta.
Leijonia kiittivät henkilökunnan puolesta Eija Rannanpää (toinen vasemmalta) ja Pia Itäniemi. Tuomas Mäkelä (vas.) ja Mika Herrala olivat paikalla edustamassa hallitusta.
Leijonia kiittivät lahjoituksesta Venla-kodin henkilökunnan puolesta Eija Rannanpää (toinen vasemmalta) ja Pia Itäniemi. Tuomas Mäkelä (vas.) ja Mika Herrala olivat paikalla edustamassa Leijonien hallitusta.
LIONS CLUB Vimpeli lahjoitti Vimpelissä asuville ukrainalaisperheille liinavaatteita ja Venla -kodin asukkaiden käyttöön uuden 65 tuumaisen television.  –Liinavaatelahjoituksen mahdollisti Lions-klubien kansainvälisen säätiön apuraha, mikä käytettiin kokonaisuudessaan lyhentämätt...

LIONS CLUB Vimpeli lahjoitti Vimpelissä asuville ukrainalaisperheille liinavaatteita ja Venla -kodin asukkaiden käyttöön uuden 65 tuumaisen television. 

–Liinavaatelahjoituksen mahdollisti Lions-klubien kansainvälisen säätiön apuraha, mikä käytettiin kokonaisuudessaan lyhentämätt…

Tämä sisältö on tilaajille

Mainos
Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.