Tyttö- ja naisjääkiekossa kasvun mahdollisuus 

Maija Heinänen kuvassa vasemmalla, Emilia Salo ja Lotta Viinamäki (oik.).
Maija Heinänen kuvassa vasemmalla, Emilia Salo ja Lotta Viinamäki (oik.).
Maija Heinänen kuvassa vasemmalla, Emilia Salo ja Lotta Viinamäki (oik.).
Maija Heinänen kuvassa vasemmalla, Emilia Salo ja Lotta Viinamäki (oik.).
SUOMEN jääkiekkoliitto on strategiassaan linjannut tavoitteekseen nais- ja tyttöjääkiekon voimakkaan kasvun. Potentiaalia on. Suomi on muiden pohjoismaiden tapaan maailman tasa-arvoisimpia maita, mutta segregaatio jääkiekkopelaajien palkkaeroina on yhä huomattava.   Sunnuntain ...

SUOMEN jääkiekkoliitto on strategiassaan linjannut tavoitteekseen nais- ja tyttöjääkiekon voimakkaan kasvun. Potentiaalia on. Suomi on muiden pohjoismaiden tapaan maailman tasa-arvoisimpia maita, mutta segregaatio jääkiekkopelaajien palkkaeroina on yhä huomattava.  

Sunnuntain …

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.