Viikon 12 digilehti ilmestyy pian – nappaa tästä lukuvinkit talteen

Viikon 12 digilehti ilmestyy luettavaksesi kello 16!
Viikon 12 digilehti ilmestyy luettavaksesi kello 16!
Viikon 12 digilehti ilmestyy luettavaksesi kello 16!
Viikon 12 digilehti ilmestyy luettavaksesi kello 16!

Yrittäjiä kannustetaan vastaamaan kuntabarometri -kyselyyn, joka mittaa rehellisesti ja kaunistelematta yrittäjien asiakastyytyväisyyttä omaan kuntaansa. Minkälaista palvelua yrittäjä saa? Hoituvatko esimerkiksi lupa-asiat joustavasti ja nopeasti?

Jätehuoltolaki saattaa tuntua monimutkaiselta, mutta onko se sitä sittenkään? Millespakan toimitusjohtaja Mervi Pokela kertoo, mitä yrittäjän täytyy asiasta tietää.

Heikki Valijoki luovutti Evijärvi-Seuran puheenjohtajan nuijan Ilmari Sulkakoskelle. Uusia tuulia on tiedossa, mutta aivan kaikkeen eivät rahkeet riitä, vaikka tulijoita olisikin.

Vimpelissä Palokuntanaiset kääräisivät hihansa ja ryhtyivät hommiin!

LC Vimpeli lahjoitti Vimpelissä asuville ukrainalaisille liinavaatteita ja Venla-kodin asukkaiden käyttöön television, josta erottaa pesäpallon hieman huonommillakin silmillä.

Mainos

Kortesjärveläinen yrittäjä Sanna Salo tuo muodin olohuoneeseen asti. House of Lolan edustajana toimivalla Salolla on vaatealalta useamman vuoden kokemus.

Alajärveläisillä laulavilla Lindemanin sisaruksilla on paljon faneja. Sisarukset haaveilevat yhteiskonsertista.

Aimo Järvelä on yli 80-vuotiaanakin huippukunnossa. Sisäsoudun mestaruuksia kahmiva Järvelä treenaa säännöllisesti, mutta kehoaan kuunnellen.

Urheilupläjäyksessä koripalloa, pilkkiä ja haastattelu tyttö- ja naisjääkiekon kasvun mahdollisuuksista.

Nämä ja monta muuta lukuelämystä saat luettavaksesi kello 16, nautinnollisia lukuhetkiä!

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.