Virta ja Ahopelto Kettusaari-hiihdon nopeimmat

Lauantaina Evijärvellä järjestetty Kettusaari-hiihto avasi JS-hiihtelyiden sarjan. Järviseudun Sanomien nimikkohiihdon ensimmäinen osakilpailu hiihdettiin tuttuun tapaan Evijärven jäällä, jossa hiihtäjät kiersivät 15 kilometrin lenkin. Tyylinä oli vapaa.

Miehistä matkan selvitti nopeimmin Parkanon Urheilijoiden Santeri Virta ajalla 35.09. Virta oli Kettusaari-hiihdoin nopein myös viime vuonna. Naisista maaliin saapui ensimmäisenä Evijärven Urheilijoiden Johanna Ahopelto ajalla 50.27.

JS-hiihtelyt jatkuvat tämän viikon lauantaina Vimpelissä Viinilaakso-hiihtelyllä, jossa hiihdetään 16 kilometriä perinteisellä tyylillä. Kisakeskus sijaitsee Vatpakan hiihtomajalla.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.