Evijärvellä luistelukoululle oli kysyntää ja jatkoa toivottiin 

Evijärven Urheilijoiden luistelukoulussa pidettiin jäällä hauskaa leikkien ja samalla oppien.
Evijärven Urheilijoiden luistelukoulussa pidettiin jäällä hauskaa leikkien ja samalla oppien.
Evijärven Urheilijoiden luistelukoulussa pidettiin jäällä hauskaa leikkien ja samalla oppien.
Evijärven Urheilijoiden luistelukoulussa pidettiin jäällä hauskaa leikkien ja samalla oppien.

TORSTAINA Evijärven Lahdenkylän jääkaukalolla riitti vilskettä, kun hieman yli 10 alle kouluikäistä lasta saapui harjoittelemaan luistelun alkeistaitoja Evijärven Urheilijoiden luistelukouluun. Luistelutaitojen lisäksi jäällä pidettiin hauskaa eri leikkien avulla ja kisailtiin yhdessä aikaa vastaan.  

Evijärven kunnan puolesta jäälle oli toimitettu uusia luistelutukia, jotka kaikki pääsivät heti käyttöön. Luistelukoulun lopuksi jokaiselle oli varattu makkaraa ja pillimehua. Uutta luistelukoulua toivottiin kovasti ja säiden salliessa pyritään sellainen järjestämään. Mahdollisesta seuraavasta luistelukoulusta ilmoitetaan Evijärven Urheilijoiden Facebook- ja Instagram-sivuilla. 

Mainos

Noora Tupeli 

Nyt on ulkoiltu ja kisailtu vähän joka puolella

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.