Kivitippu peruu yrityssaneerauksensa

Kivitippu peruu yrityssaneeraushakemuksensa
Kivitippu peruu yrityssaneeraushakemuksensa
Kivitippu peruu yrityssaneeraushakemuksensa
Kivitippu peruu yrityssaneeraushakemuksensa

Kivitippu SPA Oy hallitus on tänään 27.2.2024 päättänyt perua yrityssaneeraushakemuksensa. Yhtiö aloitti keväällä 2023 kolmevaiheisen tervehdyttämisohjelman. Siitä saatiin kaksi vaihetta toteutettua. Kolmannen vaiheen tavoitteena oli myynnin lisääminen ja oman pääoman vahvistaminen, joka oli ehtona yrityssaneerauksen toteutumiselle. Laajat kontaktit nykyisiin omistajiin, sidosryhmiin, sijoittajiin, pankkiin ja kuntaan eivät kuitenkaan tuottaneet vaadittua lisärahoitusta ja aikaisemmissa osakeanneissa ainoastaan kaksi omistajaa sijoitti antiin. Hallitus totesi eilisessä kokouksessaan, että nykyisellään yrityksen myynti ja kassavarat ovat riittämättömät kannattavan liiketoiminnan pyörittämiseen, joten yhtiön hallitus on päättänyt perua yrityssaneeraushakemuksen.

Mainos

Kivitippu SPA Oy hallitus

Lue aiheesta lisää täältä

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.