Kivitippu hakee velkasaneeraukseen

Kivitippu hakee velkasaneeraukseen Kuva: Eija Pippola.
Kivitippu hakee velkasaneeraukseen Kuva: Eija Pippola.
Kivitippu hakee velkasaneeraukseen Kuva: Eija Pippola.
Kivitippu hakee velkasaneeraukseen Kuva: Eija Pippola.

Aiemmin syksyllä uutisointiin, että verottaja on hakemassa Lappajärven Kivitippua konkurssiin. Etelä-Pohjanmaan käräjäoikeudelle oli jätetty 8. joulukuuta 2022 konkurssihakemus, jolla Verohallinto hakee Lappajärvellä toimivaa Kivitippu Spa Oy:ta konkurssiin. Syynä olivat yrityksen rästissä olevat 130 116,21 euron verovelat.

Kivitippu on tänään 26.1. 2023 jättänyt yrityssaneeraushakemuksen Pohjanmaan käräjäoikeudelle. Toiminnalla yritetään tervehdyttää yrityksen taloustilannetta. Määräaika vastauksen jättämiselle käräjäoikeudelle oli tänään.

Kivitipulla on yli 30 vuoden historia Lappajärvellä. Se avattiin yleisölle vuonna 1989. Vuosina 2015–2016 Kivitipussa toimi vastaanottokeskus. Vuonna 2016 Lomayhtymä Oy sekä Lomayhtymä Finland Oy myivät osakkeensa Kivitipusta uudelle omistajayhtiölle. Vuoden 2017 aikana Kivitippuun tehtiin kattava remontti uuden omistusyhtiön toimesta. Lappajärven kunta on yksi yhtiön osakkaista.

Luitko nämä https://www.jarviseudunsanomat.fi/arkisto/2022/12/09/verottaja-hakee-kivitippu-spa-oyta-konkurssiin/

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.