Kivitipun toiminta jatkuu toistaiseksi ennallaan, vakuuttaa toimitusjohtaja

Heikki Martikainen on toiminut Kivitipun toimitusjohtajana 31.8.2022 alkaen. Arkistokuva: Suvi Hosionaho
Heikki Martikainen on toiminut Kivitipun toimitusjohtajana 31.8.2022 alkaen. Arkistokuva: Suvi Hosionaho

Verohallinto jätti 8. joulukuuta konkurssihakemuksen koskien Kivitippu Spa Oy:ta, rästissä olevien 130 116,21 euron verovelkojen vuoksi.

Kivitipun toimitusjohtaja Heikki Martikainen vakuuttaa, että yrityksen toiminta jatkuu toistaiseksi suunnitellulla tavalla.

–Täytyy ymmärtää, että tämä on hakemus, jonka käsittely ottaa viikkoja kaikkinensa, ollaan ensi vuodessa pitkällä kun päätöksiä saadaan suuntaan tai toiseen, hän toteaa.

Konkurssihakemus ei tullut Kivitipun toimijoille yllätyksenä.

–Koko ajan ollaan oltu keskusteluyhteydessä verottajan kanssa hyvässä hengessä. Syksystä saakka on tervehdytetty toimintaa ja tehty erilaisia järjestelyitä, joiden vaikutukset talouteen näkyvät viiveellä. Koko ajan on menty eteenpäin, Martikainen sanoo.

Kivitippu on Järviseudun alueen suurimpana yksittäisenä majoituspaikkana merkittävä toimija, jolla on suuri roolinsa alueen matkailun kehittämisessä.

–Toivotaan, että kaikki tahot, jotka asiaan voisivat vaikuttaa, olisivat mukana toiminnassa, että palvelut säilyisivät täällä ja matkailua voitaisiin kehittää edelleen.

Lappajärven kunta luopui hiljattain edustuksestaan yhtiön hallituksessa.

Kivitipun hallitus kokoustaa ensi viikolla ja käsittelee tilannetta. –Töitä tehdään koko ajan hartiavoimin.

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.