Lappajärvi luopuu edustuksestaan Kivitippu Span hallituksessa

LAPPAJÄRVEN kunnanhallitus merkitsi tiedoksi 7. marraskuuta, että kunnanjohtaja Sami Alasara oli ilmoittanut 28.10.2022 Kivitippu Spa Oy:n hallitukselle eroavansa hallituksesta. Lappajärven kunnanhallitus päätti, ettei se esitä kunnan edustajan valitsemista Kivitippu Spa Oy:n hallitukseen. Lappajärven kunnalla on noin 14 prosenttia Kivitipun osakekannasta. 

Kunnanhallitus hyväksyi Konepalvelu Oksa Oy:n tarjouksen jätevesilaitoksen hoitamisesta vuosille 2023–25 hintaan 261 000 euroa (Alv 0 %), Perusteena oli halvin hinta.  

Kunnanhallitus hyväksyi investointiosan ja päätti yksimielisesti lisätä 20 000 euron määrärahan kaavateiden suunnitteluun ja esittää sen edelleen Lappajärven kunnanvaltuustolle. 

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.