Evijärvellä ja Kauhavalla hyvät resurssit

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Järviseudun Sanomien pyynnöstä Etelä-Pohjanmaan liiton kunta-asiamies Marko Rossinen kävi läpi jäsenkuntien taloudellisia resursseja ja työpaikkarakenteita.Taloudellisten resurssien indeksiluvut Rossinen laski neljän muuttujan avulla. Hän otti huomioon väestönmuutokset vuosina 2005–2015, työpaikkojen määrien muutokset vuosina 2004–2014, verotulot asukasta kohden vuonna 2015 sekä samalta vuodelta 18–64-vuotiaiden työllisyysasteet.

Lue lisää Järviseudun Sanomista 5/2017.

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

ISOJAKO

JA