Talousguru tulee Vimpelistä – Viikon 9 tärkeimmät uutiset

Patrick Itäniemi voitti lukiolaisten Talousguru-kilpailun, jonka alkukarsintoihin osallistui noin 1 300 opiskelijaa. Kuva: Finanssiala.fi.
Patrick Itäniemen voitto Talousguru 2024 -kisassa on ollut kuukauden luetuin uutinen. Kuva: Finanssiala.fi.
Patrick Itäniemi voitti lukiolaisten Talousguru-kilpailun, jonka alkukarsintoihin osallistui noin 1 300 opiskelijaa. Kuva: Finanssiala.fi.
Patrick Itäniemen voitto Talousguru 2024 -kisassa on ollut kuukauden luetuin uutinen. Kuva: Finanssiala.fi.

Vimpeliläisen Patrick Itäniemen menestys Talousguru 2024 -kisassa on herättänyt huomiota. Nuoren miehen innostusta politiikkaan ja talouteen on uutisoitu lehdessämme aiemminkin. Päivästä kunnanjohtajana voit lukaista tästä. Patrick on mielipiteineen ollut myös Suomi-Twitterin seuratuimpia.

Viikko on pitänyt sisällään myös ikäviä uutisia. Kivitipun konkurssi on herättänyt vahvoja mielipiteitä keskusteluissa, onhan Kivitipulla yli 30 vuoden historia Lappajärvellä. Lappajärvi on Kivitipun konkurssista huolimatta päättänyt panostaa matkailuun panostamista.

Mainos

Hiihtokelit eivät tänä vuonna lomalaisia kovin suosineet, mutta mukavaa puuhaa oli järjestetty joka paikkakunnalle. Kitkalla vietettiin Evijärven perheiden Talvipäivää, vauhdikas Touhupäivä liikutti lapsia Lappis-Areenalla ja Vimpelin talviriehassa nautittiin monenlaisista elämyksistä. Lomalaisia riitti läheltä ja kaukaa!

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.