Vauhdikas Touhupäivä liikutti lapsia Lappis-Areenalla

Tokaluokkalaiset Ilja Vesapuisto ja Okko Kansanaho tykkäävät temppuilusta, joka tuo vaihtelua kotona pelaamiselle.
Tokaluokkalaiset Ilja Vesapuisto ja Okko Kansanaho tykkäävät temppuilusta, joka tuo vaihtelua kotona pelaamiselle.
Tokaluokkalaiset Ilja Vesapuisto ja Okko Kansanaho tykkäävät temppuilusta, joka tuo vaihtelua kotona pelaamiselle.
Tokaluokkalaiset Ilja Vesapuisto ja Okko Kansanaho tykkäävät temppuilusta, joka tuo vaihtelua kotona pelaamiselle.

LAPPIS-AREENALLA oli väkimääräänsä suurempi meno ja lento, kun yksitoista lasta juoksi, hyppi, loikki ja teki kuperkeikkoja. Touhupäivä oli Järvilakeuden Kansalaisopiston, Lappajärven kunnan ja Lappajärven 4H:n järjestämä talviloman aktiviteettipäivä 7–12-vuotiaille.

Päivän mittaan kierrettiin saliin rakennettuja temppuratoja ja leikittiin liikuntaleikkejä, ja jokainen sai kehittää omia liikunnallisia taitojaan monipuolisten välineiden kanssa ohjaajien valvonnassa. Anu Peltokangas 4H:sta ja Laura Jokinen Järvilakeuden Kansalaisopistosta kertoivat, että päivä on mennyt hienosti ja kaikki lapset ovat liikkuneet innokkaasti.

–On hyvä, että on tarjolla myös matalan kynnyksen liikuntatoimintaa: liikunnan aina ei tarvitse olla tavoitteellista tai kilpailullista, muistutti Peltokangas.

Mainos

Meininki oli niin iloista ja mukaansatempaavaa, että lehtiavustajankin oli pakko käydä kokeilemassa pomppimista ilmapatjalla. Olipas hauskaa! Ja hulavanne – sehän pyöri vielä melkein kuin nuoruuden päivinä.   
Jäämme toiveikkaana odottamaan varttuneemmalle väelle suunnattua touhupäivää…

Kaisu Huhtala

Luitko jo nämä jutut?

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.