Babe, paimenpossu -näytelmään haetaan näyttelijöitä

Ylihärmän nuorisoseura ja Järvi-Lakeuden kansalaisopisto toteuttavat Babe, paimenpossu – näytelmän. Näyttelijöiden ja muun näytelmäryhmän rekrytointi on parhaillaan käynnissä.
Ylihärmän nuorisoseura ja Järvi-Lakeuden kansalaisopisto toteuttavat Babe, paimenpossu – näytelmän. Näyttelijöiden ja muun näytelmäryhmän rekrytointi on parhaillaan käynnissä.
Ylihärmän nuorisoseura ja Järvi-Lakeuden kansalaisopisto toteuttavat Babe, paimenpossu – näytelmän. Näyttelijöiden ja muun näytelmäryhmän rekrytointi on parhaillaan käynnissä.
Ylihärmän nuorisoseura ja Järvi-Lakeuden kansalaisopisto toteuttavat Babe, paimenpossu – näytelmän. Näyttelijöiden ja muun näytelmäryhmän rekrytointi on parhaillaan käynnissä.

YLIHÄRMÄN nuorisoseuran koko perheen teatteri on tunnettu satunäytelmistään, joissa riittää pureksittavaa kaikenikäisille, ja joiden visuaalisuus lumoaa. Elo-syyskuussa 2024 se esittää elokuvanakin valloittaneen näytelmän Babe, paimenpossu.

Hauskan ja koskettavan näytelmän on käsikirjoittanut Dick King-Smith ja sen on näytelmäksi sovittanut David Wood. Näytelmän esitysoikeuksia valvoo Nordic Drama Corner Oy.

Babe, paimenpossu sijoittuu idylliselle Englannin maaseudulle. Päähenkilö Babe-possu päätyy lammaskoiran tehtäviin ja osoittaa urheudellaan, ettei ketään ole syytä aliarvioida.

–Näytelmää toteuttamaan ovat tuttuun tapaan tervetulleita kaikki teatterista kiinnostuneet. Koko perheen teatteri voi nimensä mukaisesti olla vaikka isovanhemman ja lapsenlapsen yhteinen harrastus. Kaikki halukkaat saavat roolin. Mukaan voi ilmoittautua myös monenlaisiin taustahommiin, esimerkiksi lavastukseen, puvustukseen, tekniikkaan, lipunmyyntiin tai kahvioon. Näytelmän harjoituskausi toteutetaan yhteistyössä Järvilakeuden kansalaisopiston kanssa ja Ilmoittautuminen mukaan on auki 31. maaliskuuta saakka kansalaisopiston kotisivulla, kertoo näytelmän ohjaava Maaria Koivula-Talkkari.

Mainos

Koreografiasta vastaa Heidi Luoma, lavastuksesta Satu Linko ja Tero Hurtamo, puvustuksesta Kirsi Ruotsala ja Henriikka Välimäki ja tekniikasta Marko Hannus. Näytelmän tuotannosta vastaavat Satu Linko, Hilja-Maaria Linko, Seija Mantere ja Maaria Koivula-Talkkari.

Babe, paimenpossu -näytelmän ensi-ilta on Ylihärmän nuorisoseuralla perjantaina 9. elokuuta kello 18.30. Esityksiä on syyskuun alkuun saakka. Koulujen on edellisvuosien tapaan mahdollista varata omia näytöksiä. Sponsori- ja yhteistyöhaku näytelmään on parhaillaan käynnissä. Näytelmäprojektin ja harjoitusten etenemistä voi kevään ja kesän ajan seurata Ylihärmän nuorisoseuran nettisivuilta tai sosiaalisen median kanavista Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa.

–Ylihärmän nuorisoseuran näytelmissä on vuosittain mukana paljon lapsia ja nuoria laajalta alueelta Etelä-Pohjanmaalta. Näytelmään osallistumisesta voi suorittaa myös teatteritaiteen perusopetuksen teemaopintoja Järvilakeuden kansalaisopistossa, kertoo Koivula-Talkkari.

Muistatko nämä näytelmät?

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.