Vimpelin talvirieha tarjosi lomalaisille monta mukavaa kohtaamista  

Luistelukentän vauhdikasta tunnelmaa.
Luistelukentän vauhdikasta tunnelmaa.
Luistelukentän vauhdikasta tunnelmaa.
Luistelukentän vauhdikasta tunnelmaa.

AAPISKUJAN koulun takapiha täyttyi riemunkiljahduksista ja punaisista poskista lasten jakautuessa itselleen mieluisten touhujen äärelle talviriehassa helmikuun viimeisenä iltana. Tapahtuma järjestettiin yhteistyössä kunnan ja yhdistysten kanssa. Jäädiscon menevästä musiikista jääkiekkokaukalossa vastasi Dj Tauno, kun taas viereisellä kentällä tarjosivat Heppahaaveilijat ilmaista ratsatusta. Nälkäkään ei päässyt yllättämään, kun MLL:n kioskista sai pikkurahalla suolaista ja makeaa herkkua. 4H Vimpelin yhdistystä edusti valotikkuja jakava nalle. 

–Väkeä oli tosi kivasti liikkeellä. Alun perin tapahtuma oli tarkoitus järjestää Saarikentällä, mutta sääolosuhteiden johdosta vaihdoimme paikan tänne Aapiskujalle. Ajatus oli järjestää mukavaa aktiviteettia koko perheelle ja ainakin palautteiden perusteella vaikutti, että ilta oli onnistunut, kertoo Vimpelin kunnan nuoriso- ja liikunnan ohjaaja Karoliina Joohs. 

–Dj Tauno soitteli lasten toivebiisejä ja sai jäällä mukavasti vauhtia aikaan. Väkeä oli paikalla niin paljon, että kaikki 4H:n jakamat valotikut löysivät omistajan. 

Heppahaaveilijoiden järjestämä ratsastus oli monelle uusi kokemus. Anni Navista hieman alkuun jännitti.
Ilpo Kantola saapui perheineen Vimpelin mummolaan hiihtoloman viettoon Asikkalasta. Tytär Lilja ehti käydä jo luistelemassa ja aikoi seuraavaksi mennä hevosia katsomaan.
Rauhallisempaa menoa tarjosi Vimpelin kirjaston satutuokiot. Jessica, Vivian ja Elli kuuntelivat, kun Leena Rannanpää luki satuja. Lumi tarjosi pehmeän alustan tuokiolle.
Korkeat lumikinokset houkuttelivat poikia perinteisen kukkulan kuningas -leikin äärelle ja hurjiin voltteihin. Kuvassa Miki Sänkiaho starttaamassa omaa hyppyään.
Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.