Vimpelin talvirieha tarjosi lomalaisille monta mukavaa kohtaamista  

Luistelukentän vauhdikasta tunnelmaa.
Luistelukentän vauhdikasta tunnelmaa.
Luistelukentän vauhdikasta tunnelmaa.
Luistelukentän vauhdikasta tunnelmaa.
AAPISKUJAN koulun takapiha täyttyi riemunkiljahduksista ja punaisista poskista lasten jakautuessa itselleen mieluisten touhujen äärelle talviriehassa helmikuun viimeisenä iltana. Tapahtuma järjestettiin yhteistyössä kunnan ja yhdistysten kanssa. Jäädiscon menevästä musiikista jääkiekko...

AAPISKUJAN koulun takapiha täyttyi riemunkiljahduksista ja punaisista poskista lasten jakautuessa itselleen mieluisten touhujen äärelle talviriehassa helmikuun viimeisenä iltana. Tapahtuma järjestettiin yhteistyössä kunnan ja yhdistysten kanssa. Jäädiscon menevästä musiikista jääkiekko…

Mainos

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.