Veto kaatui taistellen

Vedon Korisnaiset ja Sirena Tuitele (kuvassa) taistelivat hyvin tappiosta huolimatta vierasottelussa Kouvolassa. Kuva: Ville Vuorinen

Kouvottaret-Veto 85-73

Vimpelin Veto hävisi Naisten Korisliigan ottelun Kouvottarille luvuin 85-73 (24-17,18-14,15-26,28-16).

Kouvottaret hallitsi hienokseltaan ottelun avausjaksoa ja puoliajalla kotijoukkue johti 42-31. Veto nousi mukaan voittotaisteluun kolmannella jaksolla jonka vieraat veivät 11 pisteellä. Vimpelin hyvä vire jatkui päätös neljänneksellä ja Veto johti 5 minuuttia ennen loppua 68-71. Ottelun loppu oli Kouvottarien dominointia ja Veto joutui hyvästä taistelusta huolimatta antautumaan.

-HBA-otteluun verrattuna pelasimme hyvän kamppailun ja joukkue taisteli tilanteet loppuun saakka. Ottelun lopussa ote hieman herpaantui ja Kouvottaret upottivat kovia koreja, analysoi Vedon valmentaja Jukka-Pekka Kujala.

Vedon tehokkaimpia olivat Silja Viita 20 pistettä, JahChe Whitfield 20 ja Sirena Tuitele 14 pistettä. Kouvolan ykkönen Shawna Stone 21 pisteellä.

Veto: Himanen 0/1, Whitfield 20/6, Isoranta 3/1, R.Kujala 1/2, A.Kujala 7/3/4 syöttöä, Toomingas 8/4,Viita 20/10/5 syöttöä, Tuitele 14/4/7 syöttöä.

Vedon seuraava ottelu on 16.3 klo 18, jolloin Tapiolan Honka saapuu Vedon vieraaksi.