Talousguru 2024 tulee Vimpelistä: ”Suomen talouden ongelma on valtioriippuvuus”

Patrick Itäniemi voitti lukiolaisten Talousguru-kilpailun, jonka alkukarsintoihin osallistui noin 1 300 opiskelijaa. Kuva: Finanssiala.fi.
Patrick Itäniemi voitti lukiolaisten Talousguru-kilpailun, jonka alkukarsintoihin osallistui noin 1 300 opiskelijaa. Kuva: Finanssiala.fi.
Patrick Itäniemi voitti lukiolaisten Talousguru-kilpailun, jonka alkukarsintoihin osallistui noin 1 300 opiskelijaa. Kuva: Finanssiala.fi.
Patrick Itäniemi voitti lukiolaisten Talousguru-kilpailun, jonka alkukarsintoihin osallistui noin 1 300 opiskelijaa. Kuva: Finanssiala.fi.
VIMPELILÄINEN Patrick Itäniemi julistettiin torstaina Talousguru 2024 -kilpailun voittajaksi. Itäniemi on Tampereen yliopiston normaalikoulun abiturientti. Hän voi odottaa ylioppilaskirjoitusten tuloksia rauhallisin mielin, sillä voiton myötä hän saa opiskelupaikan Aalto-yliopistossa. Lu...

VIMPELILÄINEN Patrick Itäniemi julistettiin torstaina Talousguru 2024 -kilpailun voittajaksi. Itäniemi on Tampereen yliopiston normaalikoulun abiturientti. Hän voi odottaa ylioppilaskirjoitusten tuloksia rauhallisin mielin, sillä voiton myötä hän saa opiskelupaikan Aalto-yliopistossa.

Mainos

Lu…

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.