Vimpeli kilpailuttaa sähkönhankinnan

Vimpelin teknisen lautakunnan päätöksiä helmikuun kokouksesta.
Vimpelin teknisen lautakunnan päätöksiä helmikuun kokouksesta.
Vimpelin teknisen lautakunnan päätöksiä helmikuun kokouksesta.
Vimpelin teknisen lautakunnan päätöksiä helmikuun kokouksesta.

VIMPELIN tekninen lautakunta päätti kokouksessaan 21. helmikuuta kilpailuttaa sähkönhankinnan VENI Energia Oy:llä tämän lähestyttyä kuntaa asialla. Kunnalla on sähkösopimus Vimpelin Voiman kanssa vuosia, eikä toimittamisessa tai huoltovarmuudessa ole ollut ongelmia. Kuitenkin sama yritys on toteuttanut muun muassa joissakin naapurikunnissa kilpailutuksen ja sähkönhankinnassa on saatu säästöä.

TEKNINEN lautakunta päätti liittyä elintarvikkeiden ja non-food-tuotteiden osalta Hanselin yhteishankintarenkaaseen luotettavuuden ja hinnan vuoksi. Ruokaperunan hankinta jää sopimuksen ulkopuolelle: siitä kunnalla on sopimus paikallisen toimijan kanssa.

Mainos

KUNTALAN kiinteistön kirjaston puoleisessa siivessä päätettiin toteuttaa kuntokartoitus ja kilpailuttaa siihen kuntokartoittajan. Kuntala Oy:n osakas ja asukas lähestyivät teknistä toimea toukokuussa vaatimuksella välikattorakenteiden korjaamisesta. Helmikuussa käydyn neuvottelun jälkeen todettiin, että korjaukset tulee suunnitella huolella kiinteistön hyvän kunnon, sijainnin, korkean käyttöasteen sekä kunnan imagon ja talouden kannalta.

LUMENAURAUSURAKOITSIJAT lähestyivät teknistä toimea polttoaineen hintaindeksiin liittyen. He pitivät nykyistä indeksiä kohtuuttomana. Lautakunta päätti kohtuullistaa polttoaineiden hinnanvaihteluita seuraavasti: talvikunnossapidon osalta asetetaan hintakatto, joka on kunkin urakoitsijan antaman euroa tunnilta hintaan maksimissaan 15 prosenttia alas- tai ylöspäin ja konetöiden osalta viisi prosenttia. Vertailu tapahtuu siten, että kuluvan kuukauden polttoöljyn hintaa verrataan syyskuun 2023 kevytpolttoöljyn hintaan 1,59 euroa litralta. Tämän vuoksi tarjottu hinta voi joko nousta tai laskea maksimissaan edellä esitetyn verran.

Luitko jo nämä?

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.