Yksinäisten sydänten kerho kokoontuu Levijoen nuorisoseuralla

Seppo Koivisto (oik.) ja Tuomas Lahdenperä näytelmässä Yksinäisten sydänten kerho.
Seppo Koivisto (oik.) ja Tuomas Lahdenperä näytelmässä Yksinäisten sydänten kerho.
Seppo Koivisto (oik.) ja Tuomas Lahdenperä näytelmässä Yksinäisten sydänten kerho.
Seppo Koivisto (oik.) ja Tuomas Lahdenperä näytelmässä Yksinäisten sydänten kerho.

VIMPELILÄINEN Seppo Koivisto tekee vahvan pääroolin Levijoen nuorisoseuralla Alajärvellä 15. maaliskuuta kello 18 ensi-iltansa saavassa komediassa “Yksinäisten sydänten kerho”. Seppo on monelle tuttu teatterin saralta jo 40 vuoden ajalta. Näytelmässä Seppo esittää Pollu Pentikäistä tai…onko hän toisinaan Leevi Sutela? Mistä oikein on kyse, selviää Levijoella.  

Komedia sijoittuu 1970-luvun pikkukaupunkiin Suomessa, aikaan jolloin ei tunnettu vielä somea, eikä Tinderiä, vaan vastakkaista sukupuolta lähestyttiin monesti kirjekerhojen kautta. Näytöksiä on kaikkiaan viisi.  

Mainos

Koiviston vastanäyttelijänä nähdään muun muassa Uma Kotapakka Alajärveltä. Lavalla nähdään myös Marko Svan, Jari Penninkangas, Tuomas Lahdenperä, Antero Ohramaa sekä näytelmän ohjanneet Tarja Kultavuori ja Arja Tikkanen

Näytelmän tuottaa Sipsetti ry, yhteistyössä Järvipohjanmaan kansalaisopiston ja Levijoen nuorisoseuran kanssa. Näytelmän elävästä musiikista vastaa Marko Penninkangas. 

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.