Lappajärven maamerkistä kertova juttu nousi vuorokaudessa viikon luetuimmaksi

Maneesintiellä sijaitseva talo on noussut Lappajärven maamerkiksi puhuttelevan seinätekstinsä vuoksi. Se on herätellyt ohikulkijoita 1970-luvulta saakka.
Maneesintiellä sijaitseva talo on noussut Lappajärven maamerkiksi puhuttelevan seinätekstinsä vuoksi. Se on herätellyt ohikulkijoita 1970-luvulta saakka. Kuva: Tiina Kiviaho.

Lauantaina Järviseudun Sanomien kotisivulla julkaistu juttu Pysäyttävästä pyynnöstä talon seinässä keskellä kylää on tullut Lappajärven maamerkki nousi vuorokaudessa koko vuoden 2024 ensimmäisen viikon luetuimmaksi jutuksi. Juttua klikattiin noin 5 500 kertaa tuossa ajassa. Tiina Kiviahon kirjoittamassa jutussa kerrotaan myös Reino ja Seija Savolan perheen vaiheista Israelissa ja siitä, kuinka palestiinalaisten ja Israelin välinen tilanne tuntuu perheen arjessa.

Toinen ilmiö kotisivullamme ovat olleet kunnan/kaupunginjohtajien uudenvuodentervehdykset, joita on käyty lukemassa tuhansia ja tuhansia kertoja. Eniten on klikattu Kauhavan tervehdystä, mutta myös Evijärven, Vimpelin, Soinin, Lappajärven ja Alajärven johtajien tekstejä on luettu PALJON.

Kolmanneksi luetuin kategoria on tulipalot, joista uutisoitiin viikon aikana kolmesti.

Uusia uutisia ja juttuja täällä

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.