Yhdessä tekemisen kulttuurilla eteenpäin 

Järviseudun tuotanto-osaaminen on maailman huippua. Meillä pystytään tuottamaan käytännössä mitä vain, jos kyseessä on metalliin tai puuhun liittyviä tuotteita, sanoo Sam Leijonanmieli.
Järviseudun tuotanto-osaaminen on maailman huippua. Meillä pystytään tuottamaan käytännössä mitä vain, jos kyseessä on metalliin tai puuhun liittyviä tuotteita, sanoo Sam Leijonanmieli.

VUOSI 2023 oli vaiherikas vuosi. Suomen taloudelliset haasteet ja Venäjän aloittama raakalaismainen hyökkäyssota Ukrainassa on vaikuttanut jokaisen perheen talouteen ja ostovoimaan. Epävarmuudessa eläminen ja tulevaisuuden ennustamattomuus alkavat olla niin sanottu uusi normaali, jossa joudumme elämään läpi tulevan vuoden ja todennäköisesti vielä pitkään sen jälkeen. Suomi liittyi osaksi NATO:a, jolla on suuri merkitys Isänmaamme deterrenssin, uskottavan sotilaallisen pidäkkeen muodostamiselle.  

Vimpeli ja Järviseutu ovat saaneet maailman haasteista oman osansa, mutta viime kädessä olemme monilta osin jatkaneet enemmän kuin normaalia elämää. Järviseudun vahva yhteisöllisyys, me-henki ja yhdessä tekemisen kulttuuri nousevat haastavina aikoina suureen arvoon. Kuntien tehtävä on pitää huolta siitä, että kukaan ei putoa “remmistä” näinä poikkeuksellisina aikoina.  

Vimpeli ja Järviseutu vastaanottavat vuoden 2024 vastaan juuri sellaisena, kuin se tulee. Tarvittaessa sopeudumme, uudelleen kirjoitamme strategioitamme ja yhdessä selviämme vahvempina kuin koskaan vuoteen 2025.  

Toivotan mitä parhainta uutta vuotta jokaiselle. Kyseessä on meidän jokaisen koko loppuelämän ensimmäinen vuosi, eli paras mahdollinen hetki haastaa tai kehittää itseään, sekä tehdä muutoksia elämään. 

Sam Leijonanmieli 

Kunnanjohtaja 

Vimpeli  

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.