Uusimmat kesäblogit:

Yrittäjien Ysärit viihdyttävät Evijärvellä

Yrittäjien Ysäreiden idean keksi Evijärven Yrittäjien hallituksen jäsen Julia Jutila. Hallituksen porukka kävi katsastamassa juhlatilaa eli Evijärven Nuorisoseuraa hiljattain. Mukana oli myös Jani Takamaa, joka on JPYP:n edustajana hallituksessa. Kuva: Karoliina Sulkakoski.
Yrittäjien Ysäreiden idean keksi Evijärven Yrittäjien hallituksen jäsen Julia Jutila. Hallituksen porukka kävi katsastamassa juhlatilaa eli Evijärven Nuorisoseuraa hiljattain. Mukana oli myös Jani Takamaa, joka on JPYP:n edustajana hallituksessa. Kuva: Karoliina Sulkakoski.

EVIJÄRVEN Yrittäjät järjestävät lauantaina 9. syyskuuta ensimmäiset Yrittäjien Ysärit nuorisoseuralla. Yleisöä viihdyttää DJ ICE K, joka on tanssittanut konemusiikin ystäviä vuodesta 1994.

–Tapahtuma on kaikille 18 vuotta täyttäneille tarkoitettu, avoin tilaisuus, jonne voi tulla nauttimaan musiikista, tanssimaan ja tapaamaan ihmisiä. VIP-lippuja, joihin kuuluu ruokailu ja stand up -esitys, yrittäjät saavat edullisemmin, kertoo Karoliina Sulkakoski Evijärven Yrittäjistä.

VIP-tilaisuudessa esiintyy Piia Koriseva teemalla Elämänmakuista elämää.

–Esitys ei ole ehkä ihan sitä perinteistä stand upia, vaan tästä saa hyvän mielen lisäksi vinkkejä hyvinvointiin ja omaan elämään monellakin tapaa.

EVIJÄRVEN Yrittäjien suurimpia voimanponnistuksia ovat vuosittain markkinat ja uutena tapahtumana viime syksynä aloitetut ja ensi vuonna taas toteutettavat Evijärvi esittäytyy -messut. Nyt haluttiin toteuttaa jotain uutta ja erilaista. 

–Tavoite on saada porukkaa liikkeelle ja pitämään hauskaa. VIP-tilaisuus hyvä verkostoitumismahdollisuus, josta voi löytää vaikka uusia yhteistyökumppaneita. Yritämme yhdistää yrittäjien osalta hyötyä ja huvia. Tietysti olisi tätä kautta mukava saada lisää jäseniä yhdistykseen tai hallitustyöhön, aina on mukava järjestää tapahtumia ja toimintaa isommalla porukalla, Sulkakoski toteaa.

Evijärven Yrittäjissä on noin 60 jäsentä. Yhdistys tekee vahvaa yhteistyötä kunnan kanssa ja Yrittäjiä kuullaan kunnan taholta – yhdistyksen hallituksessa on mukana myös kunnan edustaja.

–Lippuja Ysäreihin saa etukäteen netistä edullisemmin, vinkkaa Sulkakoski vielä.

Aiheeseen liittyviä juttuja

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Bingoilta keräsi mukavan kokoisen porukan pelaamaan yhden ja kahden rivin sekä täyden lapun palkinnoista.

Karvalan Unskilla pelattiin bingoa

KARVALAN Unskilla Lappajärvellä aloitettiin keskiviikkona bingoillan vietto, josta yrittäjät Heli ja Veli-Matti Saariaho toivovat jatkuvaa

Bingoilta keräsi mukavan kokoisen porukan pelaamaan yhden ja kahden rivin sekä täyden lapun palkinnoista.

Karvalan Unskilla pelattiin bingoa

KARVALAN Unskilla Lappajärvellä aloitettiin keskiviikkona bingoillan vietto, josta yrittäjät Heli ja Veli-Matti Saariaho toivovat jatkuvaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

Digilehti

Isojako 13.9.