Joulutori sai järviseutulaiset liikkeelle

Vaikka vasta marraskuu olikin, joulupuuroa piipahtivat nauttimassa muun muassa ylihärmäläiset Päivi ja Keijo Mäkinen. Tarjolla oli myös jouluruokia kotiinviemisiksi.
Vaikka vasta marraskuu olikin, joulupuuroa piipahtivat nauttimassa muun muassa ylihärmäläiset Päivi ja Keijo Mäkinen. Tarjolla oli myös jouluruokia kotiinviemisiksi.
Vaikka vasta marraskuu olikin, joulupuuroa piipahtivat nauttimassa muun muassa ylihärmäläiset Päivi ja Keijo Mäkinen. Tarjolla oli myös jouluruokia kotiinviemisiksi.
Vaikka vasta marraskuu olikin, joulupuuroa piipahtivat nauttimassa muun muassa ylihärmäläiset Päivi ja Keijo Mäkinen. Tarjolla oli myös jouluruokia kotiinviemisiksi.
Ihmisiä oli evijärveläistapahtumien mittapuulla liikkeellä paljon, ja myyntipöydät notkuivat tuotteista.

EVIJÄRVEN nuorisoseuralla järjestettiin sunnuntaina Järviseudun joulutori. Ihmisiä oli evijärveläistapahtumien mittapuulla liikkeellä paljon, joulumusiikki soi ja myyntipöydät notkuivat jouluisista ja ei niin jouluisista tuotteista vaikkapa lahjaksi läheisille.

Tarjolla oli ainakin joulukortteja ja -koristeita, pullapitkoja, joululaatikoita ja muita jouluruokia, säilykkeitä, kalakukkoja ja riisipiirakoita, metrilakua, monenlaisia käsitöitä, villasukkia ja vaatteita, kukkia, taidetta ja siivoustuotteita. Ja vaikka vasta marraskuu olikin, yhtenä tapahtuman vetonaulana oli joulupuuro, joka veti ruokapöydät täyteen väkeä.

Lisäksi useammassa pöydässä järjestettiin arvontaa, nuorisoseuran maskotti Kaisa Kani kierteli salia karkkikorin kanssa, ja lapset pitivät kasvomaalauskojua näyttämön perällä. Yhdellä myyjällä oli kyltti, jossa kerrottiin että heidän leivonnaistensa tuotto menee lyhentämättömänä lämpimiin vaatteisiin ja muihin tarvikkeisiin Ukrainan rintamille.

Illalla oli lisäksi tanssit, joissa esiintyi vuoden 2003 tangokuningas Kari Hirvonen Onnentähti-yhtyeen kanssa.

Mainos
Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.