Christian Rönnbacka kävi pokkaamassa viimevuotisen Evijärvi-palkintonsa

Leijonien Jouni Kultalahti (vas.) onnitteli kirjailijaa Tuuhetissa järjestetyssä tilaisuudessa.
Leijonien Jouni Kultalahti (vas.) onnitteli kirjailijaa Tuuhetissa järjestetyssä tilaisuudessa.
Leijonien Jouni Kultalahti (vas.) onnitteli kirjailijaa Tuuhetissa järjestetyssä tilaisuudessa.
Leijonien Jouni Kultalahti (vas.) onnitteli kirjailijaa Tuuhetissa järjestetyssä tilaisuudessa.
Palkintoon sisältyneen rahasumman kirjailija päätti käyttää äänikirjoihin evijärveläisille ikäihmisille.

EVIJÄRVEN Lions Club myönsi viime itsenäisyyspäivänä Evijärvi-palkinnon kirjailija Christian Rönnbackalle. Perusteluina todettiin silloin, että kirjailija on työssään pitänyt synnyinpitäjäänsä esillä positiivisella tavalla. Esimerkiksi yhdeksännessä Hautalehdossa paljastui, että nimikkohenkilö on itsekin kotoisin Evijärveltä.

Etelä-Suomessa asuva Rönnbacka ei tuolloin ehtinyt noutaa palkintoaan, mutta viime viikolla se päästiin vihdoin luovuttamaan hänelle, kun hän kävi Etelä-Pohjanmaalla kirjastokiertueen merkeissä ja piipahti samalla Evijärvelläkin. Ravintola Tuuhetissa järjestettiin torstaina pieni juhlatilaisuus palkintoa varten.

–Olihan se silloin vuosi sitten, kun asiasta ilmoitettiin, aikamoinen yllätys. Palkinto on kyllä hieno kunnianosoitus, jota arvostan suuresti, Rönnbacka kertoo. –Ja olihan se paikan päällä kahvipöydässä mukava kuulla, että palkinnon antajat ovat ylpeitä kotikylän pojan saavutuksista. Tosi harmi oli tietenkin, että en päässyt sitä ihan tuoreeltaan vastaanottamaan.

Mainos

Palkintoon sisältyneen rahasumman kirjailija päätti käyttää äänikirjoihin evijärveläisille ikäihmisille.

–Ne saatiin jaettua kohtuullisen hyvin hänen toiveidensa mukaisesti, leijonien presidentti Jouni Kultalahti kertoi.

RÖNNBACKAN suositusta Hautalehto-dekkarisarjasta julkaistiin viime kuussa kymmenes osa. Hän kertoo sen työstämisestä ja muista kuulumisistaan tarkemmin tässä toisessa jutussa.

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.