BJJ-VETO SM-mitaleille

image0
image0

BJJ Vedon kamppailijat osallistuivat Tampereella järjestettyihin BJJ SM-Kilpailuihin, ja upealla menestyksellä. Emilia Kujala ja Andrei Murashkin nappasivat omista painoluokistaan SM-pronssimitalit. Muut kisailijat saivat arvokasta kisakokemusta.

–Tatamilla nähtiin paljon hienoja suorituksia, kertoo Joni-Petteri Hiirikoski.

Kilpailuedustaminen toteutettiin yhteistyössä BJJ Vaasan kanssa.

–BJJ Veto on ollut heti ensimmäisenä toimintavuonna menestys. Harrastajat ovat löytäneet uuden lajin pariin ja kehitystä on tullut valtavasti. Huikeaa, että näin moni innostui kilpailemisesta. Tästä on erittäin hyvä jatkaa eteenpäin.

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.