Evijärven vuoden yrittäjä on JuJu COM oy

Hän aloitti Siivouspalvelu JuJu -toiminimellä vuonna 2018, ja vuonna 2020 nimi vaihtui JuJu COM oy:ksi.
Julia Jutila aloitti Siivouspalvelu JuJu -toiminimellä vuonna 2018, ja vuonna 2020 nimi vaihtui JuJu COM oy:ksi.

EVIJÄRVEN vuoden yritykseksi on valittu siivousalan yritys JuJu COM oy.

Yrityksen perustaja Julia Jutila kertoo, että valinta tuli hänelle isona yllätyksenä.

–En ole kuitenkaan hirveän pitkään toiminut yrittäjänä, hän toteaa. –Iso kiitos kaikille asiakkaille ja yhteistyökumppaneille. Olen saanut mahdollisuuden tutustua moniin hienoihin ihmisiin.

Jutila syntyi vuonna 1992 Kotkatjärvellä Venäjän Karjalassa. Vuonna 2008 hän tuli Lappajärvelle opiskelemaan catering-alan perustutkintoa Järviseudun ammatti-instituutissa. Valmistuttuaan vuonna 2011 hän muutti Evijärvelle, jossa hän on tehnyt monenlaisia töitä, pääasiassa kuitenkin siivousta.

–Ollessani äitiyslomalla vuonna 2017 aloin miettiä oman yrityksen perustamista. Myöhemmin olen suorittanut toimitilahuoltajan tutkinnon ja yrittäjän ammattitutkinnon, Jutila kertoo.

Hän aloitti Siivouspalvelu JuJu -toiminimellä vuonna 2018, ja vuonna 2020 nimi vaihtui JuJu COM oy:ksi. Tällä hetkellä yritys työllistää hänen itsensä lisäksi kaksi osa-aikaista. Asiakkaina ovat kotitaloudet, yritykset ja julkinen sektori noin 60 kilometrin säteellä Evijärveltä.

–Arvonlisäverottomia siivouspalveluita tuotetaan Kuntayhtymä Kaksineuvoisen, Soiten ja Järvi-Pohjanmaan alueella. Palveluihin kuuluu myös vaihtomattopalvelu, hygieniatarvikkeet, ja pesulapalveluakin ollaan aloittamassa, hän kertoo.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.