Sivuluisurock tarjoilee elokuun viimeisenä lauantaina festaritunnelmaa Kortesjärvellä

Juha Lagström soittaa Sivuluisurockissa Muusikot-yhteensä kanssa.
Juha Lagström soittaa Sivuluisurockissa Muusikot-yhteensä kanssa.
Juha Lagström soittaa Sivuluisurockissa Muusikot-yhteensä kanssa.
Juha Lagström soittaa Sivuluisurockissa Muusikot-yhteensä kanssa.

SIVULUISUROCKIA juhlitaan tänä kesänä neljättä kertaa. Tapahtuma on palannut takaisin alkuperäiseen ajankohtaan samalle päivälle Finsumäen Markkinoiden kanssa, eli elokuun viimeiselle lauantaille, joka tänä vuonna on 26. elokuuta. Sivuluisurockin tapahtuma-alueena toimii Pub Sivuluisun piha-alue. Alueen sisällä on kuitenkin muutoksia viime vuoteen johtuen erilaisesta sijoittelusta ja eri esiintymislavasta.

Tapahtuman musiikkikattaus koostuu niin kevyestä kuin raskaammastakin musiikista. Pääesiintyjänä on tänä vuonna Juvalta tuleva suomalaisen industrial metallin kärkinimi Ruoska. Yhtye on julkaissut 2002 alkaneen uransa aikana viisi studioalbumia ja työstää parhaillaan uutta musiikkia.

Ehdoton tärppi kaikille indierockin ystäville on tuoreehko Seinäjoelta ponnistava myöskin suomeksi operoiva Radio Harmi, joka sekoittaa musiikissaan rokin eri tyylilajeja ja sen soundille on ominaista yhtäaikainen kepeä melankolisuus ja tanssittavuus.

Illan hämyssä lavalle nousee myös lapualaislähtöinen, Elonkerjuustakin tuttu näyttelijä-muusikko Juha Lagström Muusikot-yhtyeensä kanssa. Luvassa on Juhan omaa soolotuotantoa sekä hänen Elonkerjuulle laatimiaan kappaleita.

Sivuluisurockin bilepuolesta huolen pitää Kortesjärven paikallinen bilejyrä Street sekä Kauhavalainen Virginia, joka räimii covereita ja omia biisejä balladeista punkkiin. Sivuluisurockin juontaa jo kolmatta kertaa itseoikeutetusti Härmän Häjy Juho Haapoja.

–Tuotanto on edistynyt hyvin ja on ollut mukavaa huomata, että Sivuluisurock on saanut tänä vuonna enemmän yhteistyökumppaneita kuin koskaan aiemmin. Mielestäni tämä kertoo siitä, että maaseudulle selkeästi halutaan tapahtumia! Tapahtuman paluu alkuperäiseen ajankohtaan on mielestäni hyvä päätös, sillä Finsumäen Markkinat vetää paikalle paljon kesälomalaisia ja markkinaväkeä. Siitä on sitten kätevä jatkaa illalla Sivuluisurockiin, kertoo tapahtuman tuottaja Jaakko Erkinheimo.

Sivuluisurock Järviseudun tapahtumakalenterissa

Meillä aiemmin aiheesta julkaistua

https://www.jarviseudunsanomat.fi/arkisto/2022/08/08/myrsky-ei-pilannut-sivuluisurockia/
https://www.jarviseudunsanomat.fi/arkisto/2020/08/10/sivuluisurock-lahestyy-ja-klubi-illat-jatkuvat/
https://www.jarviseudunsanomat.fi/arkisto/2019/10/04/sivuluisurock-saa-jatkoa-ensi-vuonna/
https://www.jarviseudunsanomat.fi/arkisto/2019/10/04/sivuluisurock-saa-jatkoa-ensi-vuonna/
https://www.jarviseudunsanomat.fi/arkisto/2019/09/01/sivuluisurockissa-juhlivat-tuhannet-ihmiset/
Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

ISOJAKO

JA