Sivuluisurock lähestyy ja klubi-illat jatkuvat

Kortesjärveläis-evijärveläinen Maan nousee lavalle tulevassa klubi-illassa.

Julkaistu:

Aihe:

SIVULUISUROCKIA juhlitaan toista kertaa elokuun viimeisenä lauantaina 29.8. Tapahtuma on koronaepidemian myötä yksi niistä harvoista festareista, joita tänä vuonna voidaan järjestää.

Festivaalialue on muuttunut viime vuodesta, sillä tänä vuonna päälava sijaitsee Kortesjärven kirjaston kulmalla, johon alue Pub Sivuluisun pihasta kaartuu.

–Alueen sisään jää myös mukava kaistale puistoaluetta Sivuluisun kiinteistön takaa, tuottaja Jaakko Erkinheimo kertoo.

Tapahtumaan järjestetään bussikuljetus Kauhavalta lentonäytöksen jälkeen ja yöllä takaisin Kauhavalle.

ROCKISSA päästään nauttimaan tänäkin vuonna monipuolisesta musiikkikattauksesta. Pääesiintyjänä toimii power metal -jättiläinen Stratovarius. Huumoripuolesta huolen pitää Rehupiikles ja vanhan rockin ystäviä hellitään Muskalla. Yleisön yhteislaulantaan tulee yllyttämään Leevi and the Leavingsiä 25 vuotta esittänyt LeeWings.

–Tapahtuman kakkoslavan esiintyjissä on jälleen pyritty huomioimaan paikallisuus, ja lavalla kuullaankin alahärmäläistä Vesa Ollinmäkeä, ylihärmäläistä Juho Haapojaa sekä Kortesjärven omaa bilejyrää Streettiä, Erkinheimo hehkuttaa. –Susanna Erkinheimoa kuullaan tänä vuonna uuden Melody Makers -bändinsä säestämänä.

PUB Sivuluisun klubi-illat ehdittiin aloittaa ennen koronaepidemiaa ja Mikko Alatalon keikka saatiin pidettyä ennen rajoitusten voimaan astumista. Rajoitusten helpotuttua heinäkuussa keikalle kävivät legendaariset antisankarit Bat ja Ryyd.

–Seuraava klubi-ilta on Sivuluisurock-ennakkoklubi tulevana lauantaina 15.8. Ennakkoklubi tarjoaa kuulijoilleen aimo annoksenuutta paikallista rock-musiikkia, kun lauteille nousevat juuri toisen EP:nsä julkaissut kortesjärveläis-evijärveläinen Maan sekä Kalle Mattilan johtama Elsewheres.

Ennen keikkoja ja keikkojen jälkeen on yleisölle tarjolla vielä musiikkia vinyylilevyiltä.

Syyskuussa klubi-illassa kuullaan Kauko Röyhkää soolona.

–TÄMÄ vuosi on ollut erittäin haasteellista aikaa toteuttaa tapahtumatuottajan ammattia. Sivuluisurockin kohtalo oli kauan vaakalaudalla ja nyt koko kesä onkin kiritty tuotannossa kiinni menetettyä aikaa, Erkinheimo sanoo. –Pyrimme tekemään tapahtumasta mahdollisen turvallisen noudattaen THL:n ja avin ohjeistuksia, mutta ensisijaisen tärkeää on myös yleisön pitää kiinni turvaväleistä.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.