Uusimmat kesäblogit:

Ääniaalloilla-tapahtuman esiintyjäkattaus on valmis

Ville Leinosta on kyselty esiintymään Etelä-Pohjanmaalle. Hänet voi nähdä Ääniaalloilla 22. heinäkuuta. Kuva: Ville Leinosen Instagram.
Ville Leinosta on kyselty esiintymään Etelä-Pohjanmaalle. Hänet voi nähdä Ääniaalloilla 22. heinäkuuta. Kuva: Ville Leinosen Instagram.

22.7.2023 Purmojärven Näkinkalliolla kelluvaa yleisöä viihdyttävät myös Ville Leinonen ja Nella Kontiainen.

Juhannus on vietetty tai juhlittu ja Ääniaalloilla-tapahtuma siintää jo alle kuukauden päässä. Tapahtuma-alan haasteet ovat olleet esillä mediassa juhannusviikolla ja myös Ääniaalloilla-tuotanto on kohdannut haasteita.

–Kulut ovat kasvaneet ja artistien buukkaaminen ei ollut mikään helppo prosessi. Onneksi maaseudulla saa apua, kun sitä pyytää ja POP-Pankki Pohjanmaa lähtikin jo toistamiseen pääsponsoriksi Ääniaalloille. Kun tähän yhtälöön lisätään vielä Kauhavan kaupungin ja muutamien paikallisten yrittäjien tuki, voimme ylpeänä esitellä Ääniaalloilla 2023 esiintyjäkattauksen, kertoo Kortesjärven Kulttuurin Arvostajat ry:n puheenjohtaja Jani Kielinen.

Aiemmin julkaistujen Timeless-bändin, Who Stole The Lipstickin ja Radio Harmin lisäksi lavalle nousee evijärveläislähtöinen, vuoden 2023 The Voice Of Finlandissa upeasti suoriutunut Nella Kontiainen. Opiskelut veivät 19-vuotiaan laulajalupauksen Poriin, mutta Nella kertoo olevansa kuitenkin paljasjalkainen pohjanmaalainen. Hän kertoo laulaneensa koko ikänsä ja pitää esiintymisestä. Ääniaalloilla Nella esiintyy soolona ja säestää itseään pianolla.

Esiintyjäkaartin tunnetuin nimi Ville Leinonen kertoo vuoden 2023 soolokeikoillaan “tunnelmoivansa unien, nostalgian ja laulelman maailmassa”. Hän kertoo poimineensa ohjelmistoonsa 25-vuotisen levytysuransa parhaiten säilyneitä biisejä sekä joitain “iskelmästandardeja.”

–Tinkimättömällä työllä Ville on onnistunut luomaan komean ja taiteellisesti poikkeuksellisen kunnioitettavan uran, onnistuen keräämään itselleen myös uskollisen fanikunnan. Somessa Villeä oltiinkin jo kovasti kyselty esiintymään Etelä-Pohjanmaalle, joten näimme tässä erinomaisen tilaisuuden, Kielinen kertoo.

Sukella Järviseudun kulttuurikesään täältä

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

Digilehti

Isojako 13.9.