Luonto- ja erämessuilla monipuolinen ohjelmatarjonta

Soini on profiloitunut luonto- ja erämatkailussa ja kutsuu nyt luontoväkeä messuille.
Soini on profiloitunut luonto- ja erämatkailussa ja kutsuu nyt luontoväkeä messuille.
Soini on profiloitunut luonto- ja erämatkailussa ja kutsuu nyt luontoväkeä messuille.
Soini on profiloitunut luonto- ja erämatkailussa ja kutsuu nyt luontoväkeä messuille.

ERÄ- ja luontoväki kokoontuu lauantaina 10. kesäkuuta Soiniin. Esillä on metsästyksen, kalastuksen, pyöräilyn sekä luonto- ja erämatkailun toimijoita tuotteineen ja palveluineen; muun muassa jousiammuntaa, metsästyssimulaattoreita, ilmakivääriammuntaa, mönkijöitä, uistimia, perhokalastusta, metsästyskoiria, linnunpönttöjen ja putkipesien valmistusta, moottorisahanäytöksiä, puukontekijöitä, talutusratsastusta, Riemu-lammas rapsuteltavaksi, luku- ja kaverikoiria sekä tietoa retkeily- ja pyöräilyreiteistä. Näytteilleasettajia on yhteensä yli 100.

Luonto- ja erämessujen ovet Soinin yhtenäiskoululla avautuvat kello 9.30. Messujen virallisen avauksen suorittaa kansanedustaja Mikko Savola kello 10.30. Kello 10.45 messut juontavat Kari Hietalahti ja Tommi Korpela ovat perhoaltaalla jutustelemassa kalastuksesta ja samaan paikkaan he palaavat kello 13.45. Siinä välissä päälavalla ovat kello 12  Teemu Silvonen ja Mikko Rouvinen. Kello 14.30 Marjaana ja Uljas Valkeinen kertovat metsästysmatkoistaan.

ERÄ-kinossa (luokka 24) esitetään tasatunnein kello 11 alkaen elokuvat Erämaan hirvenpyytäjät, Pikkupennusta pyyntikoiraksi, Karhunkaato Kessin kairassa, Lintuvuoden pyyntitarinoita ja Pihkaa sielussa.

Yhtenäiskoulun alakerrassa luokassa 14 on mahdollisuus suorittaa metsästäjätutkinto kello 12. Ilmoittautumista ei tarvita. Käteismaksu 20 euroa.

Järviseudun Sanomat on mukana messuilla yhdessä Soini-seuran kanssa.

Aiheesta meillä aiemmin julkaistua

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.